AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Bryllupsmessen

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Søndag 28. januar 2018 kl. 11:00 - 16:00

Køb billet

Pris: Online 60 kr. | Ved indgangen 80 kr. | Børn gratis adgang

Genre: Bryllupsmesse

BryllupsmessenTil glæde for alle kommende brudepar i hele Nordjylland, har vi inviteret de bedste leverandører af ALT til bryllup, til messe i Aalborg Kongres & Kultur Center, søndag 28. januar.

De glæder sig til at tage imod alle brude og gomme, der er på jagt efter bryllupsinspiration til den store dag, og har til og med krydret det hele med super gode messe-tilbud.

Når brudekjolen skal vælges er første skridt at finde en butik der rammer den stil, du som brud ønsker at være på din bryllupsdag.

Bryllupsmessen i Aalborg byder på et overflødighedshorn af de nyeste og flotteste brudekjoler, fra butikker fra hele Nordjylland.

Her kan du i ro og mag kigge kjolerne ud og måske få en fornemmelse af hvad din kommende mand, synes om. :-)

2 gang om dagen er der modeshow med brudekjoler, brudefrisurer, brudebuketter og tøj til gommen.

Messen byder selvfølgelig også på andre lækre smagsprøver, på alt fra bryllupsmad til bryllupskager, samt konkurrencer på flere stande. Og er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde et let måltid eller en god kop kaffe, i vores hyggelig café med udsigt til scenen.

Vel mødt til at romantisk eftermiddag i Aalborg, søndag den 29. januar.

Vi glæder os til at se jer.

Arrangør: Bryllup.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere