AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Mig & Ulf

Større tekstMindre tekst

Det Lille Teater

  • Lørdag 24. februar 2018 kl. 16:00

Køb billet

Pris: Enhedspris kr. 295,-

Stjernepakke pris: Enhedspris kr. 195,-

Genre: Lystspil

Mig & UlfSelv om Ulf Pilgaard spiller en fremtrædende rolle i forestillingen, så er han faktisk slet ikke med på scenen.

For Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke spillet sammen siden de to spillede Sherlock Holmes og Dr. Watson i 1985.

Nu har Flemming Jensen skrevet et helt nyt, dansk lystspil med en samfundssatirisk handling til de to rutinerede skuespillere, der snor sig muntert og skarpt mellem deres forskellige succeser gennem karrieren.

Flemming Jensen havde en helt klar aftale med Ulf Pilgaard – han har også sendt ham manuskriptet, men siden har det været svært for ham at komme i kontakt med Ulf. Meget svært.

Nu står Flemming Jensen over for publikum, og Ulf Pilgaard er endnu ikke dukket op. Derfor må Flemmings niece – den unge sufflør Amalie – springe ind og spille Ulfs roller. I Ulfs kostumer.

Det er bestemt ikke nogen nem opgave for en ikke særlig høj 25-årig pige at tumle Ulf Pilgaards revy-agtige sketches og dialoger. Derfor begynder hun at finde på sit eget stof. Til Flemming Jensens store fortvivlelse.

Medvirkende:
Flemming Jensen
Amalie Fjeldmose

Manuskript:
Flemming Jensen

Musik:
Lars Fjeldmose

Instruktion:
Lars Knutzon

Scenografi:
Kirsten Brink

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere