AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Elvis - The Musical

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Lørdag 18. marts 2017 kl. 20:00  Få billetter

Køb billet

Pris: A: 380,- B: 330,- C: 290,- D: 260,-

Stjernepakke pris: A: 280,- B: 230,- C: 190,- D: 160,- (Ved køb af min. 4 stjerneforestillinger)

Genre: Musical

Elvis -The -Musical -350

AKKC præsenterer en hyldest til kongen af rock ’n’ roll! Fra den tyske superproducer Bernhard Kurz kommer Elvis - The Musical nu tilbage til Aalborg.

En to timer lang hyldestmusical, som skildrer Elvis Presleys liv, fra en-mand-med-singuitar til palietter og hoftesving. Grahame Patrick giver en næsten uhyggeligt god imitation af Elvis, og klassikere som Jailhouse Rock, Love me Tender, Return to Sender og Can’t Help Falling in Love sidder også lige i skabet.

Elvis Presley forlod verden i en alder af kun 42 år, men det forholdsvis korte liv var så ekstraordinært, at han lever videre i musikken, og ikke mindst i hjerterne hos tusindvis af fans.

Da Elvis - The Musical spillede i AKKC i 2015, fik det udsolgte show ros af NORDJYSKEs anmelder for at levere et værdigt mindeshow.

Især hovedrolleindehaveren Grahame Patrick blev rost for sin sublime optræden, men også selve showet, som følger Elvis’ karriere, blev beskrevet som særligt stærkt, især når Grahame Patricks liveoptræden smeltede sammen med filmklip af Elvis, som vises på en storskærm.

Her genoplivede musicalen virkelig The King og blev uimodståelig for publikum, der blev taget med på en fælles erindringsrejse til rock ’n’ rollens storhedstid.

MEDVIRKENDE:
Grahame Patrick
Stamps Quartet
ca. 20 dansere og musikere

INSTRUKTØR OG PRODUCENT:
Bernhard Kurz

LYDDESIGN:
Riccardo van Krugten

LYSDESIGN:
Patrick Murray og Uwe Schniegler

KOSTUMER:
Silke Nürge-Mayr

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere