AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Shu-Bi-Dua Musical Koncert

Større tekstMindre tekst

Skovdalen

  • Torsdag 10. august 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: Siddepladser 325,- | Ståpladser 225,-

Genre: Musical

Shubidua

Oplev alle de store numre fra Fredericia Teaters opsætning af Shu-bi-dua – The Musical, med medlemmer fra det originale cast og orkester.

"Det var en fantastisk oplevelse at sidde der mellem min familie og mine gamle venner fra bandet og nyde 'Shu-bi-dua The Musical'.

Det var såmænd Michael Bundesen selv, front-shub gennem alle årene, der skrev sådan på Facebook i september 2015 efter at have oplevet premieren på ”Shu-bi-dua – The Musical” på Fredericia Teater.

Og Bundesen var bestemt ikke ene om at se kvaliteterne ved forestillingen.

Anmelderne var gavmilde med stjerner og roser - og publikum var aldeles enige og gjorde forestillingen til teatrets hidtil største, med mere end 180.000 solgte billetter.

Her får du mulighed for at opleve alle de store numre fra Fredericia Teaters opsætning af ”Shu-bi-dua – The Musical” - med medlemmer fra det originale cast og orkester.

Så glæd dig bare til en forrygende koncert med sang og dans – og masser af mulighed for at synge med på alle de fantastiske hits vi kender og elsker…

En del af Skovrock.

Arrangør: Skråens Venner i samarbejde med AKKC.

Tidsplan
Dørene åbnes: kl. 18.30
Koncert: kl. 20.00

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere