AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Under My Skin

Større tekstMindre tekst

Europahallen

  • Fredag 10. marts 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 330,- B: 280,-

Stjernepakke pris: A: 230,- B: 180,- (ved køb af min. 4 stjerneforestillinger)

Genre: Musikalsk forestilling

Varighed: Ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause.

Under My Skin plakatNu kan du opleve Sinatras største evergreens i nyt familiedrama.

I december 1968 står den stærkt midaldrende Frank Sinatra over for sit livs største krise.

På den ene side er han verdens største entertainer. På den anden side er han, med sin egocentriske og eksplosive personlighed, en total fiasko som menneske.

En sexafhængig alkoholiker hvis familiefølelser nok mest knytter sig til mafiaen. Han er i stigende grad begyndt at blive hjemsøgt af den smertelige erkendelse af, hvor meget han egentlig har svigtet sine nærmeste.

Allermest sønnen Frank Jr. Da Sinatras far Marty dør i januar 1969, bryder krisen ud i lys lue, og han beslutter at sætte alt ind på to ting: Han vil være menneske og far og give stafetten videre.

Han inviterer derfor sin søn Frank Sinatra Jr. ind i det pladeprojekt, han netop er gået i gang med. Det er den gamles plan at lave en afskeds- og duetplade hvor han, faderen, skal stå i anden række, mens sønnen skal frem i første.

Indrammet af en perlerække af verdens bedste musiknumre handler Under My Skin om dette skæbnesvangre møde mellem far og søn.

Flemming Enevold og Johannes Nymark udgør de to hovedroller i dette store familiedrama, hvor musik og nyskrevet dramatik tryllebinder publikum og hensætter dem til en svunden tid i 1960’ernes USA.

MEDVIRKENDE:
Flemming Enevold
Johannes Nymark
Bjarne Henriksen

Marie Askehave

ORKESTER:
6-mands jazzorkester

MANUSKRIPT:
Flemming Enevold

BELLEVUE TEATRET


Billeder fra forestillingen

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere