AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Suzi Quatro & The Rubettes featuring Bill Hurd

 

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Fredag 29. september 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: Enhedspris kr. 350,-

Genre: Rytmisk koncert

Suzi Quatro & The RubettesDer er lagt op til fællessang i Aalborghallen fredag 29. september, når to af 70’ernes musiklegender, rocksangerinden Suzi Quatro og bandet Rubettes featuring Bill Hurd, giver en fælles koncert, der indeholder alle deres kendte 70’er hits.

'Can the Can', '48 Crash', 'Too Big', 'Devil Gate Drive', 'Daytona Demon', 'The Wild One', 'She’s in Love With You', 'Mama’s Boy', 'If You Can’t Give Me Love' og mange, mange flere.

Suzi Quatro var en af 70’ernes helt store rocksangerinder og lå i toppen af hitlisterne gang på gang, fra hun fik sit første gennembrud i 1973 med hittet Can the Can, der solgte over 2,5 mio. plader verden over.

Hendes duet 'Stumblin’ In' med Chris Norman fra Smokie blev ligeledes en topsællert, og i dag har hun solgt mere end 55 mio. plader på verdensplan.

Det engelske popband The Rubettes blev dannet i 1973, og de blev hurtigt kendte for deres fremtoning på scenen i hvide jakkesæt og stofkasketter. Bandet stod også bag kendte hits som Tonight, Juke Box Jive og I Can Do It.

The Rubettes hittede bl.a. med sangen 'Sugar Baby Love'. Hittet lå nummer 1 i hele fire uger, da det udkom, og det blev solgt i mere end 3 mio. eksemplarer over hele verden.

Bill Hurd, der er frontfigur i The Rubettes, har tidligere spillet med i Suzi Quatros band, og spillede blandt andet også med på hendes hits Stumblin’ In og She’s in Love With You i 70’erne.

Det bliver derfor ikke ukendt for de to 70’er legender at drage til Aalborg sammen og give en stemningsfuld og nostalgisk koncert med alle deres største hits.  

Program for koncerten
19.00-20.00: The Glam
20.20-21.35: Rubettes featuring Bill Hurd
21.55-23.10: Suzi Quatro

Koncerten er en ståkoncert, men der vil, som altid til ståkoncerter, være adgang til et begrænset antal unummererede siddepladser efter først-til-mølle princippet bagerst i salen.


Kulturpakke -top

Kulturpakke

Tag en overnatning i Aalborg ifm. koncerten med Suzi Quatro & The Rubettes


Kulturpakken indeholder:
3 retters menu på Comwell Hvide Hus kl. 17.30, billet til koncerten, overnatning i dobbeltværelse inkl. brunch.
Pr. person kr. 1.125,- 
(Tillæg for enkeltværelse kr. 274,-)

Bestilling af Kulturpakker skal foretages direkte til hotellet:
Comwell Hvide Hus Aalborg- tlf. +45 9813 8400

Kulturpakke -bund

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere