AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

APPETIZE prisen 2018 - Gallashow

Større tekstMindre tekst

Europahallen

  • Fredag 19. januar 2018 kl. 18:30

Køb billet

Pris: 620,- inkl. tapas og 1 glas vin - nummererede pladser ved runde borde. Se oversigt over salen herover, for at vælge bord

Genre: Show

APPETIZEprisenEventen er et rød-løber arrangement, hvor hele Aalborg er inviteret til et brag af en fest.

Mads Steffensen, kendt fra TV og radio, påtager sig aftenen igennem værtsrollen. Han vil føre os igennem et stjernespækket show, hvor blandt andet Ruben Søltoft, Emilie Esther og Dorthe Gerlack vil underholde.

Aftenens højdepunkt vil være prisoverrækkelser, som skal uddeles til nordjyder, der har gjort lidt ekstra. Du vil under showet blive forkælet med lækker tapas og vin.

Meningen med APPETIZE priserne er at hylde de nordjyder, der på sin egen måde har efterladt et markant fingeraftryk. Det er nogle af dem, der har været med til at give Aalborg status som den fantastiske by, den er.

Kategorierne til priserne vil have omdrejningspunkt omkring kultur og livsstil, som er det indhold APPETIZE magasinet er kendt for.

Kendte nordjyder skal præsentere priserne, ligesom alle nominerede vil have en tilknytning til det nordjyske.

10% af sponsoraterne vil gå til en øremærket sag, der hjælper børn i Nordjylland.

Har du brug for hjælp til køb af billet eller vejledning af placering i salen, så kontakt billetkontoret på 99 35 55 66.


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere