AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

City Singler - Taget på sengen

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Torsdag 06. april 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 453,- B: 403,- C: 383,- D: 353,- inkl. gebyr

Genre: Show

CitysinglerSå er de fire frække City Singler tilbage! Denne gang med deres fjerde show, der har fået titlen Taget på sengen. Titlen indikerer, at de fortsætter med at tage publikum med på en hylende morsom og fræk rutsjetur gennem kvinders liv.

City Singlerne er ikke bange for at tale om alle de skønne, kiksede, smukke, uperfekte og frække aspekter, som kvinder taler om og gennemlever, og det har givet dem enorm succes med deres første tre shows, som har fået tårerne til at trille ned ad kinderne af grin hos publikum.

I dette fjerde show står to debuterende City Singler klar på scenen. Trine Gadeberg og Kaya Brüel har nemlig denne gang taget Anne Sofie Espersen, kendt fra Borgen, Forbrydelsen og Norskov, og Sofie Stougaard, set i Langt fra Las Vegas, Klovn og Tam Tam Revyen, under armen, og sammen vil de fire kvinder lave sjove sketches, synge frække
sange, fortælle pinlige historier og meget, meget mere af alt det, som City Singlerne er så kendte og vellidte for.

Anmelderne var vilde med City Singlernes forrige show og skrev blandt andet ”Det er gennemført, frækt, fantastisk og femstjernet.” (BT), ”Højdepunkterne er meget høje” (Ekstra Bladet), og ”Det gode er, at nok er vi solidt begravet i tøsekammerets univers … men der er masser af plads til, at mændene griner med” (Jyllands-Posten).

MEDVIRKENDE:
Kaya Brüel
Anne Sofie Espersen
Trine Gadeberg
Sofie Stougaard

Arrangør: AGENZY A/S

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere