AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Den Nøgne Sandhed - Klædt af til skindet

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Torsdag 16. februar 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 380,- B: 330,- C: 290,- D: 260,-

Stjernepakke pris: A: 280,- B: 230,- C: 190,- D: 160,- (Ved køb af min. 4 stjerneforestillinger)

Genre: Show

Varighed: 1. del 55 min. - pause 25 min. - 2. del 50 min.

Den -Nøgne -Sandhed -350

Gordon Kennedy, Mikkel Uldal, Farshad Kholghi og Joachim Knop er mændene bag Den Nøgne Sandhed, som i 2015 turnerede Danmark rundt med showet Nu skal sandheden frem. Det var et show, som begejstrede anmelderne og blev set af mere end 25.000 danskere.

Nu er de klar med efterfølgeren Den Nøgne Sandhed – Klædt af til skindet – og om man skal tage titlen i bogstaveligste forstand, må tiden vise…

Den Nøgne Sandhed er en blanding af musikalsk comedy og stand-up, og er et show om alt det, kvinder gerne vil vide om mænd, og alt det mænd ikke vil have, at kvinder skal vide om dem.

Med andre ord klæder Den Nøgne Sandhed igen manden af til skindet og fører publikum ind bag masken. Ligesom sidst har de fire herrer også deres ”koner” med på scenen, og deres syn på mænd rammer plet!

Så der er lagt op til latterbrøl med plads til eftertanke, og enhver, der kender en mand, vil grine og græde med, når erfaringer om sex, parforhold, impotens, karriere og fobier kommer frem – helt uden omsvøb.

MEDVIRKENDE:
Gordon Kennedy
Mikkel Schrøder Uldal
Farshad Kholghi
Joachim Knop

STJERNETRÆF kl. 19 med Mikkel Schrøder Uldal, Gordon Kennedy, Farshad Kholghi, Joachim Knop

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere