AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

RELAX - Wintergarten

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Søndag 29. oktober 2017 kl. 16:00
  • Søndag 29. oktober 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 385,- B: 335,- C: 285,-

Genre: Show

RelaxTa’ med på en tur tilbage til de glade 80’ere og hør alle de store 80’er hits, mens et betagende akrobatisk sceneshow udfolder sig på scenen.

Det er fjerde gang, det tyske varietéteater Wintergarten fra Berlin kommer til Aalborg med et af deres storslåede shows.

Wintergarten kombinerer livemusik med akrobatik i meget høj klasse, og med dette års tema, som tager udgangspunkt i 80’erne, er der hverken sparet på farver, kostumer eller lyssætning.

I 80’erne udviklede der sig en helt ny lyd med blandt andet synthesizeren, og kunstnere som Madonna, David Bowie, Michael Jackson, Depeche Mode, Scorpions og mange flere blev store fænomener.

I showet RELAX kombineres 80’ernes hits, leveret af et liveband og talentfulde sangere, med et unikt sceneshow, hvor en stribe af dygtige akrobater vil forbløffe publikum med festlige og til tider hårrejsende udfoldelser.

MEDVIRKENDE:
Akrobater, sangere og band fra Wintergarten

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere