AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Sjove mænd med slips - og Dario

Større tekstMindre tekst

Europahallen

  • Lørdag 25. februar 2017 kl. 20:00  Stjerneforestilling

Køb billet

Pris: A: 330,- B: 280,-

Stjernepakke pris: A: 230,- B: 180,- (ved køb af min. 4 stjerneforestillinger)

Genre: Show

Sjove -mænd -med -slips -350

Oplev nogle af de største revyklassikere i helt nye rammer, når Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift indtager scenen med morsomme monologer og evergreens.

Blandt de mange og elskede figurer i forestillingen Sjove mænd med slips - og Dario vil publikum gense karakteren Mathiesen i skikkelse af Per Pallesen, der kommer forbi og afslører, ”what he has in his task today”.

Man vil blandt flere også opleve Flemming Jensens monolog om skolelæreren, der har det svært med alle nedskæringerne: Bogstaver, der bliver skåret væk, så sproget bliver noget amputeret.

Derudover skal det vise sig, om det lykkes den ene Jensen at forhindre den anden Jensen i at synge opera. Disse og mange andre grinagtige indslag venter publikum i dette ”det bedste af det bedste”-show.

Og så må vi ikke glemme Dario, der skiller sig ud i forhold til de andre, og derfor må finde sig i en form for kærlig mobning hele showet igennem.

De fire herrer vil levere et skønt mix af stand-up, sketches og melodiøse sange. Det hele vil på fineste vis blive akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard.

MEDVIRKENDE: 
Amin Jensen
Per Pallesen
Flemming Jensen
Dario Campeotto

KAPELMESTER:
Øyvind Ougaard

STJERNETRÆF kl. 19.00 med Per Pallesen, Flemming Jensen, Amin Jensen og Dario Campeotto

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere