AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

The Greatest Love of All - The Whitney Houston Show

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Mandag 06. november 2017 kl. 20:00

Køb billet

Pris: A: 385,- B: 335,- C: 295,- D: 265,-

Stjernepakke pris: A: 285,- B: 235,- C: 195,- D: 165,-

Genre: Show

Whitney Houston show 2017Glæd dig til en imponerende hyldestkoncert til musikikonet Whitney Houston.

Efter et udsolgt show i Aalborghallen sidste forår, hvor NORDJYSKEs anmelder kvitterede med fem stjerner, kommer The Greatest Love of All tilbage til Aalborg.

Et imponerende hyldestshow til en af verdens største sangerinder. Et håndplukket hold af sangere og dansere fra hele verden står på scenen sammen med sydafrikanske Belinda Davis, der blev udvalgt til at spille Whitney Houston efter mere end 15.000 auditions i 11 lande.

Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne slet ikke var i tvivl. Ikke alene fik Belinda Davids tilhørerne til at tabe både næse og mund med sin smukke stemme, men hun har også en energi og en charme, som går direkte i hjertet på publikum.

Showet har gået sin sejrsgang over hele verden, og der er lagt op til en fest med Whitney Houstons største hits som 'I Will Always Love You', 'I Wanna Dance With Somebody', 'I’m Every Woman' og mange flere. 

Medvirkende:
Belinda Davis
Fire dansere

Musik:
6-mands orkester

Instruktion:
Johnny Van Grinsven

Koreografi:
Clasina Van Grinsven

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere