AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

The Show - A Tribute to ABBA

Større tekstMindre tekst

Aalborghallen

  • Fredag 28. april 2017 kl. 20:00  Udsolgt

Pris: A: 400,- B: 380,- C: 350,- D: 310,-

Stjernepakke pris: A: 300,- B: 280,- C: 250,- D: 210,- (ved køb af min. 4 stjerneforestillinger)

Genre: Show

Varighed: 1 del: 1 time - Pause: 20 minutter - 2 del: 1 time og 5 minutter

ABBA-Tribute -Show -350

Nu kan du opleve det bedste ABBA-show siden ABBA, når THE SHOW - A Tribute to ABBA igen kommer til Aalborg. THE SHOW fejrer, at det i år er 45 år siden, at ABBAs første single People Need Love kom på gaden.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har haft 15 års succes. Med næsten 700 koncerter i 40 lande og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBAs musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

I 1974 vandt den svenske popgruppe det Europæiske Melodi Grand Prix med sangen Waterloo, og her startede et eventyr, som spredte sig til hele verden. Selvom de originale medlemmer ikke har stået på scenen sammen i årtier, sælger deres unikke lyd stadig 2 millioner albums om året verden rundt.

For at give showet den helt rigtige originale lyd, er den legendariske saxofonist Ulf Anderson, som stod på scenen sammen med Bjørn, Benny, Anni-Frid og Agnetha, med på turnéen. Han komponerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do sammen med Benny og glæder sig over at turnere med THE SHOW.

Showet præsenter en to timer lang kavalkade af ABBAs største hits i en forrygende opsætning. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA fra før de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.

MEDVIRKENDE:
Det svenske band Waterloo bakket op af The National Symphony Orchestra of London

DIRIGENT:
Matthew Freeman

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere