AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Nøddeknækkeren

08. december 2011

Anmeldelse af Nøddeknækkeren
Aalborghallen den 7. december 2011
Anmeldt af Tina Sigsgaard
stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

NoddeknaekkerenEn eventyrlig juleballet!

Nøddeknækkeren var intet mindre end en fantastisk oplevelse. Det var min første ballet forestilling, og jeg var meget spændt på om det ville fange mig. Men jeg må indrømme at jeg blev blæst helt omkuld og meget rørt.

Julehistorien om Clara, der får nøddeknækkeren i julegave af sin onkel. Og hvordan Clara og nøddeknækkeren følges ad igennem hele eventyret og kampen mod rottekongen og hans hær, og hvordan de må gå hver sin vej til slut, var så godt "fortalt" uden et eneste ord, at alle, lige fra voksne til børn kunne forstå historiens handling. Danserne var rigtig dygtige, og levede sig perfekt ind i deres roller, både de store roller, men også de mindre roller.

Et helt fantastisk orkester fik Tjajkovskij´s flotte musik til at flyde ud og fylde hele salen, så man blev helt rørt. Og det gav hele ballet forestillingen en meget levende effekt.

Hele scenen med kulisser var så flot og imponerende, at man faktisk kunne sidde og tro, at det hele foregik lige nu og her.

Kostumerne var smukke og passede til historien, lige som man ville forvente af en ballet. Og både kulisser, kostumer og musikken var helt sikkert med til at gøre hele ballet forestillingen fuldendt.

Alt i alt, så var det en rigtig dejlig oplevelse. Et rigtigt juleeventyr når det er allerbedst, som varmt kan anbefales til såvel store som små. En fantastisk ballet forestilling for hele familien.

Jeg giver Nøddeknækkeren 6 stjerner.

Tina Sigsgaard

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere