AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

RELAX!

30. oktober 2017

Anmeldelse af Wintergarten - RELAX
Aalborghallen 29. oktober 2017
Anmeldt af Ole Thulstrup

stjernestjernestjernestjerne

Et forrygende show fyldt med 80’er og 90’er stemnin13_1_Man -in -the -Mirror _Klaus -Scheing

Masser af sange og melodier fremført af et 5 mand stort band og 5 sangere, den ene sanger var drag med lange tynde ben og i de mest fantastiske kostumer. Kostumer afspejlede 80’er og 90’erne tidsånd, i åbningsnummeret kom hun ind i det mest glimtende robotkostume. Senere i kæmpe rober med de mest ubeskrivelige kæmpe hovedbeklædninger.

Artisternes og sangernes påklædning var meget inspireret af de 2 årtier, så benvarmer, jakker, hængende seler mv var meget på scenen.

På bagtæppe så de sjoveste pixelfigurer inspireret fra PC-spillene spæde start.

Showet var bygget op over sange og artist optræden – sange gennemsyrede hele forestillingen og underbyggede artisternes optræden.

En del af artisternes optræden foregik/startede  i gulvhøjde. Langs hele scenekanten var der opstillet højttaler, kasser og lys…de gjorde, at alt under knæhøjde var skjult for mig.

Der var forrygende dygtige artister, som udførte styrkekrævende øvelser i ringe og tove, hævet over scenegulvet – meget krævende og spektakulære – imponerende af både Darkan og Duo Cerceau. Fyren med det flotteste lange, hanekamsligende lilla hår, viste de flotte farverige ”lyssværds” installationer…og formede Aalborg navnet i en af installationerne. Umuligt at beskrive, men meget flotte.

Fleeky stod på hænder på klodser på en taburet og udførte de meste smidige og styrkekrævende håndstande.

På trods af ørehængende sange, velspillende band, mange dygtige artister lykkedes det ikke Wintergarten, at kommer helt ud over scenekanten. Sangerne opfordrede rigtigt meget til at klappe med, skabe stemning, komme med hentydninger om, at publikum skulle var med. Ved afslutningsnummeret håbede sangerne vist på, at de ville få stående ovationer, så vi blev kraftigt opfordret til, at rejse os og klappe – det kom ikke helt af sig selv.

En fin forestilling, men heller ikke mere end det. Jeg giver 4 ud af 6 stjerner.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere