AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

Stig Rossen Julekoncert (1)

08. december 2017

Anmeldelse af Stig Rossen Julekoncert
Aalborghallen 7. december 2017
Anmeldt af Helle Bedholm

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

Så kom julestemningen!

Stig Rossen

Torsdag den 7/12 var min søster og jeg inde og se den dejligste julekoncert med Stig Rossen. 
Det var hans 23. julekoncert og vores den første, men helt sikkert ikke den sidste. Wow! Han synger fantastisk fik gåsehud flere gange. Han sang de skønneste julesange - både gamle, kendte og nye i et skønt mix, bakket op af et dejligt kor og orkester.

Der var en hyldestsang til hans sangskriver gennem 18 år, nu afdøde Erling Møllehave, og hans imitation af Elvis's julesang var intet mindre end formidabel!
Scenen var smukt julepyntet, og der blev også plads til at få læst en lille julehistorie for publikum - med en god morale. Årets gæstesolist var Stig's grandkusine, 21-årige Nanna Rossen, og man må give ham ret, når han siger, hun synger fantastisk. Hun lever fuldt ud op til navnet " Rossen".

Koncerten blev afsluttet med sangen "Dejlig er Jorden" i fællessang med publikum, hvilken var meget rørende.
Alt i alt en dejlig måde af komme i julestemning på, så kan kun opfordre til at sætte kryds i kalenderen d. 5. december 2018, hvor Stig Rossen vil gæste Aalborg med en ny julekoncert. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere