AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Større tekst Mindre tekst

The Greatest Love of All

07. november 2017

Anmeldelse af The Greatest Love of All - The Whitney Houston Show
Aalborghallen 6. november 2017
Anmeldt af Benthe Glinvad

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

En stor oplevelse

IMAGE Whitney Promo No Text 2016

Jeg havde den store fornøjelse at opleve The Whitney Houston Show sammen med min datter.
Fra start var jeg lidt forbeholden. “Enestående Whitney, ingen kommer nogensinde på højde med hende”.
Men min tvivl blev i dén grad gjort til skamme.

Showet satte i gang, orkesteret begyndte at spille, og Belinda Davids begyndte at synge. WOOOOOW! I was blown away!
Hun fyldte salen med en stemme så stor og smuk og så vellignende Whitneys, at jeg ikke troede det muligt. Akustikken i salen var formidabel og gjorde hendes smukke røst virkelig stor ære. Jeg var solgt fra første nummer.

Der var fire dygtige dansere med på scenen fra starten. Virkelig fantastiske dansere. Men i første omgang syntes jeg, de tog al for megen fokus fra Belinda Davids. De var dog ikke på scenen de efterfølgende par numre. Det var godt for showet, så fokus hovedsageligt kunne være på hovedpersonen. Danserne kom på scenen igen til andre numre. De skiftede outfit hver gang, og det i sig selv gjorde, at de klædte showet. Og dygtige, det var de virkelig.Det er så også det eneste lille minus, der er at sige om showet. Alt det andet var ubeskriveligt.

Belinda Davids stemme, udseende og sceneoptræden var forrygende og meget imponerende. Hun fremførte det ene store hit efter det andet så indlevende og smukt, at jeg i øjeblikke fik følelsen af at være til en ægte Whitney Houston koncert.

Den første gåsehud fik jeg da “All The Man That I Need” satte i gang. Den blev indledt med den smukkeste saxofon. Den indledning gjorde nummeret til noget helt specielt i den fyldte sal, hvor publikum i øvrigt var helt på dupperne under hele showet.

Jeg var gennem hele forestillingen meget imponeret over Belinda Davids lighed med Whitney Houston. Ikke nok med hun udseendemæssigt lignede hende, men hendes mimik var også storslående. Hendes måde at verfe håret i siden væk på og måden hun bevægede munden på. Selv hendes håndbevægelser var så meget Whitneys.

Sceneshowet var fantastisk, og de flotte rober var blændende. Der blev skiftet kostumer så let og elegant, at vi publikummer knap bemærkede det. På de tidspunkter var danserne gerne på scenen, og de i sig selv var dragende.

Det 5-mands orkester leverede musikken virkelig fremragende, og sendte de velkendte numre ud i salen i meget høj kvalitet med god hjælp fra to virkelig dygtige korpiger.

Under hele showet følte jeg mig henført, og genkendelsens glæde var stor ved samtlige numre. Helt specielt var det dog da “I Have Nothing” lød fra scenen. En musikvideo med Whitney Houston der fremførte samme nummer, blev vist samtidig på et lærred bagest på scenen. Kjolerne de bar, Belinda og Whitney, var ens og koreografien den samme. Hold nu op! Det var så fascinerende og forførende.

Stemingen i salen var fantastisk. Den spredte sig ud og kunne mærkes i samtlige publikummer. Man ved aldrig hvornår “once in a lifetime moments” opstår. Det gjorde det her. Jeg befandt mig i det og mærkede det i hele kroppen. Jeg var som paralyseret.

Havde jeg været i tvivl om Belinda Davids evne til at fremføre Whitney Houstons sange, så tvivlede jeg ikke længere. Den mandag aften var en kæmpe oplevelse, den kommer til at sidde længe i mit hoved og ikke mindst virkelig længe i mit hjerte.

Det show kan jeg kun så varmt anbefale, og giver det 6 kæmpestore, funklende stjerner ud af 6.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere