AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Om Aalborg Kongres & Kultur Center

Større tekst Mindre tekst

AKKC set fra Kildeparken


Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre.

Centret har hvert år flere end en halv million gæster til Musik & Teater, Messer & Udstillinger og Møder & Kongresser.

Musik & Teater
Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er Aalborg Kongres & Kultur Center en af Skandinaviens største kulturudbydere.

Vi har alt fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter.

Messer & Udstillinger
Med en placering midt i Aalborgs hjerte, og flere end 7.000 kvadratmeter udstillingsareal, er Aalborg Kongres & Kultur Center velegnet til alle former for messer og udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser.

Møder & Kongresser
Aalborg Kongres & Kultur Center har de perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om en kongres med op til 2.500 deltagere, eller det handler om et møde for 10 deltagere.

Faciliteterne er topmoderne i alle vore lokaler, og vi tager os også gerne af bespisning og den efterfølgende underholdning.

Rejseinformation
Gode forbindelser med fly, tog, bus og bil gør det desuden let at komme til Aalborg.
Find vej og parkér

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere