AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Sponsorpolitik

Større tekst Mindre tekst

 

07-10-10 Sponsor AKKC medium 019

Aalborg Kongres & Kultur Centers sponsorpolitik tager udgangspunkt i husets værdigrundlag, mission, vision og kunstneriske målsætninger - og i opbygningen af unikke sponsorater.

Ved at tage afsæt i virksomhedens behov, skabes der grobund for sammen at skabe det helt rette sponsorat for jeres virksomhed. Dette muliggør en aktivering af sponsoratet til glæde og gavn for begge parter.

AKKC betragter samarbejdet med erhvervslivet som en kilde til nye udfordringer og som grobund for innovation og nye tiltag.

07-10-10 Sponsor AKKC medium 049

Som samarbejdspartner ønsker Aalborg Kongres & Kultur Center at fremstå som en moderne, professionel og bredt forankret kulturinstitution med respekt for sine nordjyske rødder.

En forudsætning for et frugtbart samarbejde er, at vi fra AKKCs side udviser forståelse for og indsigt i sponsorernes behov og forretningsgrundlag.

Samarbejdet med erhvervslivet giver Aalborg Kongres & Kultur Center mulighed for at benytte ekstra midler på udvalgte arrangementer og koncerter.

Fremragende udenlandske kunstnere og gæstespil har på denne måde fundet vej til vores scener. Det havde ikke været muligt uden økonomisk bistand fra vores sponsorer.

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere