AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Nordjyske Medier

Større tekst Mindre tekst

Vi udgiver: NORDJYSKE Stiftstidende, 25 lokale ugeaviser, 24NORDJYSKE, www.nordjyske.dk, nordjyske.mobi, radioerne ANR og Aura, Folk og Fag telefonbøger, Gul og Gratis, samt står for distribution af aviser og reklamer i Nordjylland gennem NORDJYSKE Distribution.
NORDJYSKE Medier kan levere indhold til og om nordjyder uanset hvilken medieform brugerne foretrækker, og kan levere annonce-effekt til annoncørerne uanset hvilke målgrupper man vil nå, og med mulighed for at bruge alle medieplatforme og distributionskanaler.

Der er godt 500 ansatte og en omsætning på over 730 millioner kr. 

AKKC er en af regionens førende kulturinstitutioner og en institution som vi er særdeles glæde for at samarbejde med. Såvel i sponsorregi som i øvrige samarbejdsrelationer har NORDJYSKE Medier haft stor glæde heraf. Vore snitflader i forhold til messer, markedsføring, adgang til forestillinger m.v. er mange, hvorfor det også er helt naturligt, at NORDJYSKE Medier meget gerne ser, at sponsoratet fortsætter.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere