AKKC Logo

Billetkontor  |  +45 99 35 55 66

Mødelokale  |  Book et mødelokale

Nyhedsbrev  |  Tilmeld dig nu

Med far til opera

Med far til opera

Mandag 16. marts 2009 havde farmand Benjamin Søgaard fået lokket sin datter Josefine på 11 år med i AKKC for at opleve opera for første gang!

Danish Container Supply er på tredje år kultursponsor, og denne aften havde Benjamin Søgaard for anden gang lokket en af sine døtre med til opera. Første gang var det storsøster og i aften altså Josefine. Og måske til hendes egen store overraskelse kunne Josefine godt lide den stort opsatte Boris Godunov med flotte kostumer, mange operasangere og et kæmpe opera kor , alle fra Kiev Statsopera.

"Vi havde læst lidt om operaen inden, og på en måde forstår jeg lidt af historien. Den store scene (kroningen af zaren Boris Godunov. red) med alle sangerne lød rigtig flot, fortalte Josefine efter første pause, hvor hun fik snakket igennem med farmand, om hvad der var sket indtil nu."

Og farmand så også ganske tilfreds ud med datterens nyvundne interesse for det store riges historie, og det afsæt kunne bruges med det samme.

"Ja, det bliver interessant at komme hjem og undersøge noget om zarerne i Rusland sammen med Josefine", sagde Benjamin Søgaard.

Kunne disse store operaopsætninger ikke opleves i Aalborg ville familien Søgaard klart søge til både operaen i Göteborg og København. Hvad de nu også godt kunne tænke sig at gøre alligevel. Men en dejlig aften blev det til med datteren Josefine, der ellers har Tokyo Hotel som sit favoritband.

  • operafar1

  • operafar2

  • operafar3

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere