menu

Kæmpe dj-fest vender retur med nye topartister

torsdag 02. maj 2024 Tilbage i marts kunne Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) melde udsolgt til den kæmpe Bassfest med artister som Faustix, ItaloBrothers, LIZOT og DJ Casper Ørum. Til næste år gentager AKKC dj-succesen lørdag 22. marts 2025, hvor Faustix og DJ Casper Ørum igen går på scenen, mens andre store navne som Alexander Brown, Neptunica og Gelida også slutter sig til festen.

AKKC har endnu en gang samlet et sprængfarligt line-up med nogen af de bedste og mest anerkendte dj’s i verden.

Tilbage i marts kunne AKKC melde totalt udsolgt til den store Bassfest, hvor efterspørgslen på billetter på selve showdagen fortsat var tårnhøj.

Derfor gentager AKKC nu Bassfest-succesen, og til næste år går fem topartister på scenen samme aften for at levere et spektakulært liveshow med lyd, lys og legendariske hits.

Det nordjyske publikum kan derfor glæde sig til et brag af en dj-fest, når artisterne Faustix, Alexander Brown, Neptunica, Gelida og DJ Casper Ørum slår dørene op til stor Bassfest i AKKC’s Europahallen lørdag 22. marts 2025 kl. 20.

Aftenens line-up
Faustix er en dansk dj og producer, som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene med hits som Revolution og Crying In The Sun. Men han hitter ikke kun på de danske hitlister – han er også en anerkendt dj i udlandet og har lavet musik med flere internationale artister som blandt andre Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange, mange flere.

Mange danskere kender den succesfulde danske dj Alexander Brown, som manden bag club-hittet Skub til taget. Han har arbejdet med store danske navne som Morten Hampenberg, Yepha, Stine Bramsen og Camille Jones.

Musikken har også bragt ham til udlandet, hvor han har arbejdet med internationale artister som Busta Rhymes, Pitbull, Jack Savoretti, Fatman Scoop og Lil Wayne.

Gelida er en dansk dj, producer og sangskriver, der allerede har etableret sig i musikkens elite til trods for sin unge alder på bare 21 år. Han er kendt for sine festivalorienterede dance-hits, og bevæger sig konstant mellem variationer af forskellige genrer.

Gelida er stifter af sit eget label, Rever Records, vært for sit eget syndikerede DJ-radioshow, Rever Radio, og har på rekordtid skabt et reach på mere end 1,5 millioner ugentlige lyttere på tværs af FM, DAB, satellit og streamingplatforme.

Den tyske dj og producer Neptunica har over 300 millioner streams på Spotify, og i 2022 var hans single Love is Gone en af de mest streamede sange efterfulgt af hittet Marble, som nåede Spotify Global Charts Dance.

Han er en anerkendtdj, og har arbejdet med stjerner som blandt andre Harris & Ford, ItaloBrothers, LUNAX, Mike Candys, Jebroer og LIZOT.  

Mange kender DJ Casper Ørum under kunstnernavnet DJ Vision. Han er en utrolig skarp og rutineret dansk show-dj med over 25-års erfaring i både ind- og udland.

Han er eminent til at læse sit publikum, for han leverer ikke bare musikken – han skaber en kæmpe fest med sit publikum.

Billetter til Bassfest lørdag 22. marts 2025 kl. 20 i AKKC/Europahallen kommer i salg fredag 3. maj 2024 kl. 10.00 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 325 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566