menu

Anmelderrost impro-comedy i en klasse for sig selv

torsdag 23. september 2021 Specialklassen har gennem årene givet danskerne latterkramper med deres anmelderroste impro-comedyshows, der involverer publikums input i legen på scenen. Torsdag 7. oktober kl. 20 rider Specialklassen videre på succes-bølgen, når de gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med deres nye show.

Showet ”Rider på bølgen” trækker referencer til alle de bølger, vi som samfund har været igennem i den seneste tid. Klassekammeraterne Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard improviserer sig på musikalsk og involverende vis gennem scener og leverer satire, sketches, sange og punchlines med skarp timing og kreativitet.

Alle shows er unikke
Publikum bliver en del af komikken og har en finger med i spillet, når Specialklassen går på scenen. Det er nemlig publikum, der giver de inputs, de tre gale klassekammerater skaber spøjse situationer og skøre historier ud fra.

Alle Specialklassens shows er unikke og ingen kender udfaldet. Rammerne er sat på forhånd, men hvad, der sker inden for rammerne, er nyt hver aften. Det er involverende, overraskende og et andet ”take” på comedy-genren.

- Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende, lyder det fra den underholdende tremands-gruppe.

Humor for alle
Specialklassen kan få sjov ud af hvad som helst, og deres humoristiske tilgang til sceneunderholdning rammer bredt. Den ældre generation vil trække referencer til tv-programmet ”Hatten Rundt”, og de yngre vil referere til det amerikanske ”Whose line is it anyway”.

Showet er en oplevelse for alle, der har lyst til en aften med et fælles grineflip i selskab med de bedste klassekammerater.

Billetter til Specialklassen – Rider på bølgen torsdag 7. oktober i AKKC/Europahallen kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 255 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566