menu

Gintberg klar med ekstra show i Aalborg

mandag 07. juni 2021 Premieren er i Aalborg. Og nu føjer Jan Gintberg et ekstra show med titlen Død eller Leende på plakaten i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 9. september – dagen efter Danmarkspremieren, som er nøje udvalgt til at finde sted i Aalborg.

Det er intet mindre end 8. gang at Danmarks altomfavnende enspænder, Jan Gintberg, gæster AKKC, når han går på scenen i september med sit nye show Død eller Leende. Jan Gintberg har udvalgt Aalborg og AKKC til premieren 8. september på grund af AKKC’s klare holdning til bæredygtighed, og det lune nordjyske publikum, som han holder af at optræde for.

Nu føjer han så et ekstra show til plakaten i Aalborg, torsdag 9. september kl. 19, så endnu flere nordjyder får chancen for at opleve ham på AKKC’s store scene.

Vi skal grine af det hele
Død eller Leende bliver et stærkt personligt show, og Jan Gintberg vil gerne have, at alle dem, der er trætte af at være trætte af det hele, får noget at grine af.

- Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om, at grinet er et ret unikt smøremiddel, vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere triste og langstrakte perioder i historien, er det tid til at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid, forklarer han.

Det nye show vil komme ind på alt lige fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, polio og privilegieblindhed – og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene.

Billetter til ekstrashowet Jan Gintberg - Død eller Leende i Aalborghallen torsdag 9. september kl. 19 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566, her og via ticketmaster.dk. Billetpris er A: 425 kr., B: 405 kr. og C: 375 kr.

Billetkontor: +45 9935 5566