menu

Kom tæt på Ingemanns liv fra alkoholikerbarn til TV-stjerne

fredag 08. oktober 2021 Den gæve Peter Ingemann har prøvet meget i sin TV-karriere og i sit personlige liv. Onsdag 10. november kl. 20 kommer han til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), når han gæster Michèles Meet’n’Greet på scenen i Aalborghallen til en hudløs ærlig snak om alt fra hans hårde opvækst til hans mange oplevelser som TV-vært.

Fra en opvækst hos sin far - en stor forretningsmand, der tjente mange penge, festede, og levede et hurtigt liv, som var mærket af galopperende alkoholisme - til en voksen mand med kone og familie, kendt som en af Danmarks største og mest folkekære TV-personligheder.

Nordjyderne kan komme helt tæt på mennesket bag alt dette, når Peter Ingemann og Michèle Bellaiche tager en åbenhjertig, direkte og ærlig snak, hvor publikum får mulighed for at deltage.

En TV-karriere der ikke bare er ’Størst’
Ingemann er gentagne gange kåret som landets bedste mandlige underholdningsvært. Han har en lang række succesfulde programserier på bagen. Hans store fascination af mennesker, verden omkring ham og verdenshistorien har ledt ham ud i mange forskellige projekter.

Danskerne kender ham blandt andet fra programmer som ’Hammerslag’, ’Nybyggerne’ og ’Den Store Bagedyst’, men også fra hans mere udforskende programmer som ’Ingemann og besættelsen’, den populære programserie ’Størst’ og de efterhånden legendariske knallert-programmer rundt i landet.

Den erfarne TV-personlighed har altid begge sine jyske ben på jorden, om han foran kameraet møder en dansk landmand, en tidligere sovjetisk leder eller sidder i verdens største og dyreste fly.

Ingemann og Bellaiche gæster AKKC som det eneste sted i Nordjylland. Publikum kan godt glæde sig til en unik aften i godt selskab.

En aften i alvorens og humorens tegn
Talkshowet er ikke kun en samtale om Ingemanns hårde opvækst, og hvordan det har præget ham. For selvom barndommen har budt på lidt af hvert, er den behagelige gut fuld af jysk humor og deler glædeligt ud af sine morsomme historier og anekdoter. Han nyder nemlig at møde nye mennesker, og det nordjyske publikum er ingen undtagelse.

Billetter til Michèles Meet’n’Greet 10. november kl. 20 i AKKC/Aalborghallen kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 310 kr. til 350 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566