menu

Koncert til støtte for kulturen udsolgt på en time!

onsdag 01. september 2021 Nordjyderne er klar til at støtte kulturen. Den gratis koncert Vi støtter kulturen! med Birthe Kjær, Preben Kristensen, Lisbeth Kjærulff og Promenadeorkesteret som Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i samarbejde med Danske Seniorer i inviterede til tirsdag 19. oktober kl. 19 er udsolgt.

Der gik ikke mere end en lille time, før nordjyderne havde sat sig på alle knap 1600 billetter til den gratis koncert, som har til formål at støtte kulturen.

Vi støtter kulturen! tager på turne rundt i landet, hvor AKKC blandt ni andre spillesteder får besøg af de landskendte sangere og musikere. Koncerterne er støttet af Social- og Ældreministeriet og er et tilskud til kulturstederne efter en lang nedlukning og skal samtidig komme ældre og udsatte borgere til gavn. Og det har nordjyderne benyttet sig af. Billetterne til koncerten blev nemlig revet væk på kun en time. Noget tyder altså på, at fest og glade dage med Birthe Kjær og Preben Kristensen i gratis koncert var lige det nordjyderne trængte til.

Koncertens ensemble faldt åbenbart lige i de nordjyske seniorers festånd. Med totalt udsolgte billetter er der lagt op til fest og glade dage, når de populære sangstemmer og erfarne entertainere kommer til AKKC.

Billetkontor: +45 9935 5566