menu

Kurs mod DanFish 2021 trods tidligere frygt om gyngende grund

fredag 24. september 2021 Coronapandemien har medført et hav af aflysninger af fysiske messer, og selvom pandemien endnu ikke helt har sluppet sit greb, så stiger efterspørgslen løbende til en af Europas førende fiskerimesser, der finder sted 13.-15. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Forventningerne til årets messe er selvfølgelig tilpasset omstændighederne, men på trods af de udfordringer, som COVID-19 desværre stadig medfører, er der en stigende interesse for DanFish International 2021.

Tilmeldingerne tikker stadig ind, selvom der kun er tre uger til at messen løber af stablen. Det resulterer i, at omkring 300 udstillere endnu en gang sætter kurs mod AKKC fra hele 26 lande.

AKKC’s kvadratmeter udnyttes til fulde  
Tilmeldingsmønsteret til DanFish har ændret sig grundet COVID-19, det ses også på standsalget, hvor der er forbavsende mange, der først har tilmeldt sig efter sommerferien, selvom standsalget normalvis strækker sig over halvandet år.   

- Vi oplever i den grad et ændret tilmeldingsmønster. I starten var der mange, der tilmeldte sig messen, da alle havde en forventning om, at pandemien da umuligt kunne hærge i så lang tid. Senere dykkede salget markant, da der opstod usikkerhed omkring restriktionerne i de enkelte lande. Efter sommerferien begyndte salget heldigvis at rykke på sig! Så nu kan vi langt om længe glæde os over, at vores 10.000 kvadratmeter standarealbliver udnyttet til fulde, fortæller Lasse Holsteen Jessen, der er Sales Manager i AKKC.

Udsolgte hotelværelser i hele byen  
Oplevelsen giver genklang ved Destination Nord, der står for en stor del af hotelbookingen til de mange besøgende. Trods en senere start er hotelkapaciteten ved at være fyldt op i hele byen. 

Det samme billede gør sig gældende, når det kommer til de særligt udvalgte VIP-gæster, som AKKC inviterer til at besøge DanFish på særligt gunstige vilkår. Også her er der fornyet interesse i løbet af de seneste uger, hvor de udenlandske besøgende har fået øjnene op for, at det for langt de fleste landes vedkommende, ikke er restriktioner i forhold til indrejse og deltagelse i messen.  

- Selvom vi selvfølgelig har en forventning om, at besøgstallet reduceres i år, grundet færre besøgende fra lande såsom Japan, Kina, Australien og New Zealand, så glæder vi os over, at der er så mange udstillere, besøgende og VIP’s, der sætter kurs mod DanFishInternational, når vi åbner messen for 27. gang, fortæller Else Herfort, Head of Sales & Expos i AKKC.  

DanFish International finder sted onsdag 13. oktober kl. 10-17, torsdag 14. oktober kl. 10-17 og fredag 15. oktober kl. 10-16 i Aalborg Kongres & Kultur Center. For yderligere information om messen kontakt CEO, Nicolaj Holm, på tlf. +45 6095 8935 eller Head of Sales & Expos, Else Herfort, på tlf. +45 9935 5518 

Billetkontor: +45 9935 5566