menu

Fællessang, dans på bordene og fadøl til Den Store Oktoberfest

fredag 26. august 2022 Festivalsæsonen er så småt ved at være forbi, men bare rolig - stemningen lever heldigvis videre til Den Store Oktoberfest lørdag 8. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). AKKC har indkøbt særligt robuste borde og bænke til lejligheden, så nordjyderne får rig mulighed for at danse på bordene, mens de drikker store skummende fadøl og skråler med på DJ Ötzis udødelige hits.

DJ Ötzi indtager scenen med ”Heeey, hey baby, ooh aah!”, ”Sweet Caroline oh oh oh” og mange flere velkendte strofer, der serveres lækre schnitzler, gigantiske fadøl og masser af sauerkraut, hvilket alt sammen er med til at bringe den klassiske oktoberfeststemning fra München hele vejen til Aalborg lørdag 8. oktober kl. 18.00-01.00.

Det er de perfekte rammer til at finde sin indre Heidi eller Hansi frem og hoppe i de flotte tyrolerkjoler og lederhosen.

Solide og dansesikre borde
AKKC lagde sidste år hus til en oktoberfest, men i år er det AKKC selv, nærmere bestemt AKKC’s nye eventafdeling, der står for at skabe Nordjyllands største Oktoberfest.

Det kræver en del forberedelse og specielle indkøb, når man inviterer op til 1400 festglade nordjyder ind til kæmpe folkefest.

- Vi har haft fokus på at borde og bænke til festen er robuste, så folk kan give den gas på vaskeægte tyroler-manér. Vi håber virkelig, at de fleste deltagere har lyst til at komme udklædte, så vi kan vise DJ Ötzi, hvordan vi fester heroppe i det nordjyske. Vi gør i hvert fald vores for, at rammerne er helt perfekte med stemningsfuld udsmykning og udklædt personale, fortæller Line Wigard, Producer i AKKC’s Eventafdeling.

Oktoberfestens ukronede konge
Der er garanti for folkefest og fællessang, når oktoberfestens ukronede konge, DJ Ötzi, spiller op til dans med sine kendte sing-a-long hits.

Derudover sørger Günther Krautseppl sammen med DJ Heini også for, at der bliver skruet op for schlagermusikken, så der ikke er en eneste fod, der kommer til at stå stille.

Billetter til Den Store Oktoberfest i Aalborg i AKKC/Aalborghallen lørdag 8. oktober 2022 kl. 18.00 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 595 kr. inkl. gebyr og inkluderer en lækker tyroler-menu.

Billetkontor: +45 9935 5566