menu

NET ZERO pathways er kommet for at blive

mandag 04. april 2022 NET ZERO pathways var en succes! Danmarks nye konference og mødested for grønne forretningsmuligheder fandt sted for første gang tirsdag 29. marts 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i samarbejde med Green Hub Denmark, og i 2023 åbnes dørene igen. Konferencen markerer Nordjylland på landkortet og viser, at grøn omstilling, forretning og sektorkobling sagtens kan gå hånd i hånd.

AKKC var fyldt med interesserede forretningsfolk og klima-entusiaster, som lyttede til de grønne visioner, vi har her i Nordjylland. 350 deltagere mødtes på tværs af brancher for at diskutere og finde løsninger på, hvordan vi i fællesskab kan nedbringe CO2-udledningen og nå en 70 % CO2-reduktion i 2030.

26 udstillere, der arbejder med grøn omstilling, præsenterede konkrete grønne løsninger og relevant viden for de næste skridt i den bæredygtige retning.

Der blev stillet skarpt på vækst, jobs og eksport af grønne løsninger på tværs af brancher og sektorer. En bølge af inspirerende indlæg fra oplægsholdere og stærke navne var på dagsordenen. I et videooplæg kaldte Dan Jørgensen konferencen for fremragende og lige hvad, der er brug for.

- Når jeg ser mod Nordjylland, så er det tydeligt, at mange virksomheder allerede er kommet ganske langt i den grønne omstilling. Det har de gjort ved at tænke ud af boksen og ved at skabe symbioser på tværs af værdikæder, udtalte Danmarks Klima-, energi- og forsyningsminister.

Der skal to til tango, men mindst tre til grøn omstilling
Med opfodring om at være fælles om forandring og finde vejen til de grønne løsninger satte, Lene Espersen, formand for Green Hub Denmark, dagen i gang med sin åbningstale.

- Vi vil rigtig gerne have, at NET ZERO pathways bliver Danmarks nye grønne konference og nye mødested for grønne forretningsmuligheder. Fordi vi tror faktisk ikke på, at der er en modsætning mellem at ville den grønne omstilling og nå vores klimamål og samtidig også få en god forretning ud af det, fortalte Lene Espersen.

NET ZERO pathways vender stærkt tilbage i 2023
Næste års dato er allerede sat, her afholdes konferencen 30. marts 2023 i AKKC, hvor der igen skabes et forum, som inspirerer virksomheder og organisationer, samt klæder dem på til handling.

For som Lene Espersen også nævnte i sin åbningstale, så er det vigtigt, at vi står sammen i den grønne omstilling, så vi i fællesskab kan finde grønne samarbejdsmuligheder på tværs af brancher. 

NET ZERO pathways afholdes torsdag 30. marts i AKKC. Du kan læse mere om konferencen og forespørge på en stand allerede nu lige her

Billetkontor: +45 9935 5566