menu

Ny Bissekoncert er et musikalsk afbræk fra normaliteten

tirsdag 01. februar 2022 Narrøv, ungkarl og oldboy. Kært barn har mange navne. Danskerne kender ham som Bisse. Nu drager han på trubadurtur rundt i landet med ny musik. Nordjyderne kan opleve den legesyge musiker og ordkunstner i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 21. maj. En musikalsk performance, der afviger fra almindelige genreplaceringer, men bisse leverer en musikalsk underholdende aften med forskellige grader af forundring.

På valentinsdag udgiver kunstneren sit nye album af pikrock. Et særpræget miks af hård tråd, en god tromme, lækker bas og nogle fede keys toppet med en slags spoken word. Bisse har sit helt eget personlige udtryk.

Man glemmer ikke bare lige en koncert med ham. Det er en på opleveren. Han har nemlig talent for showbisse.

15 nye sange
Det nye album hedder Homunculus. Det handler om det lille menneske og den store kærlighed. Bisse og hans band har produceret 15 kærlighedssange, og det er ikke for meget sagt, at de har sluppet tøjlerne og slået gækken løs.

En anmelder darling
Med sin C.V Jørgensen lignende stemme har han gjort sig bemærket blandt danske smagsdommere. Bisse er anmelder-darling, og der har været meget at bedømme ham på. Den hyper-produktive sanger har udgivet 13 albums siden 2014 og givet en lang række koncerter, som han har høstet anmelderstjerner for.

Han hedder faktisk Thorbjørn Radisch Bredkjær, men navnet Bisse rammer meget godt hans egen upolerede måde at skabe musik. Bisse har en ”tag mig som jeg er ”-attitude og man ved aldrig helt, hvor man har ham. For nogle er han bare for meget, når han stiller sig op på en scene i kjole eller klædt i fiskenet. For andre er han blandt de mest woke kunstnere på den danske musikscene.

Billetter til Bisse – Trubadurturen 2022 21. maj 2022 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 250 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566