menu

Slut Blå Mandag med en uforglemmelig fest

tirsdag 22. februar 2022 Kalder alle kommende konfirmander og deres forældre! Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) og GAME Streetmekka Aalborg går sammen om gennemført Blå Aalborg Afterparty mandag 16. maj 2022. I skal hverken tænke på planlægning, klargøring eller oprydning, men blot koncentrere jer om at nyde den store dag.

Findes der en bedre måde at afslutte sin Blå Mandag end med et brag af en fest? Kom og flash dit nye flotte Blå Mandagsoutfit, parker dine forældre i forældreområdet, oplev koncert med DMA-vinder og Zulu-nominerede Artigeardit, grineren comedy med Mads De Krak, lækker mad, iskolde mocktails, snacks og gennemført feststemning med DJ!

Enhver forældres drøm
De nybagte konfirmander bliver guidet igennem programmet af Youtuberen Johnni Gade, der er aftenens konferencier.

Alt imens forældrene kan læne sig tilbage i et separat forældreområde, nyde at aftensmaden for én gangs skyld bliver serveret for dem, og at de hverken skal stå for den efterfølgende oprydning eller rengøring.

Ny lokation med masser af street credit
Blå Aalborg Afterparty var i første omgang planlagt til at skulle afholdes i AKKC, men bliver nu rykket til GAME Streetmekka Aalborg, der danner de perfekte rammer omkring festen!

Der vil både være en lækker foodtruck, festlige selfie-områder, snackboder og barer, hvor der serveres alkoholfrie cocktails.

- Vi ser virkelig meget frem til at byde konfirmanderne indenfor i GAME Streetmekka Aalborg til Blå Aalborg - Afterparty.Det er altid glædeligt, når vi kan have denne form for samarbejde med andre kulturinstitutioner og lignende – i dette tilfælde AKKC. Det er til gavn for Aalborg, kulturen og til dette arrangement – konfirmanderne, fortæller Anja Barbré Ladefoged Lyngsø, der er leder af GAME Streetmekka Aalborg.

En lukket fest
Festen er selvfølgelig kun for konfirmander og klassekammerater, og er derfor lukket for alle andre. Der vil være vagter til stede, og konfirmanderne skal sammen med billetten kunne fremvise sygesikringsbevis.

Billetter til Blå Aalborg Afterparty mandag 16. maj 2022 kl. 17-22 i GAME Streetmekka kan købes ved direkte henvendelse til Sales Manager, Maja Dam Jeppsson på tlf. 9935 5582 eller på mdj@akkc.dk. Billetprisen for konfirmander er 395 kr., forældrebilletter kan tilkøbes for 175 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566