menu

Anders Blichfeldt på ny soloturné

onsdag 17. maj 2023 Han har været nummer 1 flere gange på hitlisterne gennem tiden med Big Fat Snake. Nu drager Anders Blichfeldt på en ny soloturné i 2024, og det nordjyske publikum får fornøjelsen af at opleve ham i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) onsdag 17. april.

Det er nok de færreste voksne danskere, der ikke kan huske sig selv give den gas på dansegulvet i festligt lag, skrålende ”Boooonsoir Madame. I know who you are Madame. You used to be a Mademoiselle. I know you too well”.

Anders Blichfeldt og bandet Big Fat Snake har gennem tiden skabt nogle elskede, danske hits, der gang på gang bliver spillet og sunget med på. I 2022 udgav Anders Blichfeldt Tik Tak – en sang om fire veninders livslange venskab – en sang, som hurtigt spredte sig på de sociale medier og gjorde, at Anders Blichfeldt, i en alder af 58 år, fik sit første hit på dansk.

Tik Tak er derfor blevet titelsang på Anders Blichfeldts nye soloturné, som han drager ud på de danske landeveje med i 2024. Den populære sanger gæster Europahallen i AKKC med den nye ’Tik Tak Tur 24’ onsdag 17. april kl. 20.

Det bedste af det bedste
På den nye soloturné tager Anders Blichfeldt, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser.

Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, såsom Bonsior Madame, No Peace Like in Heaven, Fight for Your Love m.fl., tv-showet Toppen af Poppen og Queens rockmusical, hvor Anders Blichfeldt spillede hovedrollen i foråret 2023.

Derudover bliver der også plads til nogle helt nye sange.

Fra latter til gråd
Publikum får lejlighed til at grine, synge med og fælde en lille tåre, når Anders Blichfeldt går på scenen med sin Tik Tak Tur. Den folkekære sanger fortæller om den svære vej til kærligheden, om at være far til fire, farfar til tre små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år.

Han fortæller også om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver tv-vært på TV2 Charlie og medvirker i tv-serien Kendisfamilier.

Alt i alt er der lagt op til en musikalsk og rørende aften, når Anders Blichfeldt gæster Europahallen til næste år.

Koncerten med Anders Blichfeldt kan opleves i Europahallen 17. april 2024 kl. 20. Billetterne er i salg og koster 365 kr. inkl. gebyr og kan købes i AKKCs billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller her. Der et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.

Billetkontor: +45 9935 5566