menu

Anne Bakland er klar med nyt onemanshow

fredag 08. september 2023 Vi har alle sammen hemmeligheder. Og pinlige ting i bagagen. For hvad vil folk ikke tænke om en, hvis de vidste, at man tissede i sengen, til man var 22? I sit nye onemanshow Sengevæder, leverer komiker Anne Bakland sine tanker om alle de pinlige ting, der sker fra barndommen til voksenlivet. Showet svinger forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 28. september 2024.

Er der overhovedet noget sjovt i at vågne op midt i en blanding af dynebetræk og en kropsvarm udgave af Gardasøen? Svaret er ja…

Anne Bakland er vendelbo – deroppe, hvor en mand er en mand, der ejer en nedlagt minkfarm og fik sin første trailer i konfirmationsgave. Hvor følelser er noget, man udtrykker i mængden af brun sovs på tallerkenen, og der ikke bliver spildt et ord mere end højst nødvendigt.

I sit nye onemanshow Sengevæder hænger Anne Bakland sit mentale vasketøj op og leverer sine tanker om rejsen fra nattevådt barn med traumer om ringeapparater og gummilagener, over i en super akavet pubertet til et voksenliv, der viser sig at være lige så svært at sove igennem.

Selvom lagenerne er klart mere tørre i dag, har Anne Bakland stadig masser af sjove historier at fortælle, når hun gæster AKKC’s Fakultetet lørdag 28. september 2024 kl. 19.

Fra Æsel til storslået komiker
Anne Bakland har optrådt en del på TV, hvor hun blandt andet har været Æsel til Zulu Comedy Galla – en gruppe nye talenter, der får lov til at prøve sine stand-up evner af.

Siden har hun været nomineret til Talentprisen og deltaget i shows som Grin til Gavn – Red Barnets Comedyshow, Zulu Open Mic og En Stor Aften med Simon Talbot.

I efteråret 2022 var Anne Bakland rundt i Danmark med sit første onemanshow Bullshit og er nu klar med onemanshowet Sengevæder.

From the True North!
Anne Bakland er vokset op i den lille by Østervrå nord for Limfjorden, hvor 90’erne var en ting, også efter resten af det danske land havde givet troligt slip. Hun er opvokset i en familie, hvor der har været plads til, at man kunne grine af tingene.

Det var nødvendigvis ikke så farligt at grine af sine egne fejl. I sine yngre dage var Anne Bakland overbevist om, at hun ikke skulle leve af at være komiker, men hendes venner var af en anden overbevisning.

Så da hun fik fem minutter på en comedyscene i Aalborg, var der ikke længere nogen tvivl – Anne Bakland skulle være komiker. Det har nu trukket hende gennem hele Danmark og fået hende til at ende i København, hvor hun træder scenerne tynde med skarpe jokes og lynsnappe observationer.

Så når Anne Bakland går på scenen i AKKC med sit onemanshow Sengevæder, kan nordjyderne glæde sig til en utrolig rutineret komiker, der, på trods af sit nye liv i København, ikke har givet slip på den nordjyske jargon.

Billetter til Anne Bakland - Sengevæder lørdag d. 28. september 2024 kl. 19.00 i AKKC/Fakultetet er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 250 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566