menu

Bad Boy fra Falster klar med tredje ekstrashow

torsdag 21. september 2023 Nordjyderne kan ikke få nok af Mick Øgendahl! Hans helt nye onemanshow Bad Boy gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i efteråret 2024 med hele tre forestillinger, som allerede nu kan melde ’få billetter tilbage’. Derfor vender han tilbage til AKKC med et ekstra, ekstra, ekstra show fredag 7. marts 2025 kl. 19.

Det er ingen tvivl – hvis man kigger på billetsalget – Mick Øgendahl er en af Danmarks mest kendte og folkekære komikere. Han har igennem snart 30 år underholdt danskerne på landets store scener og i tv.

Mick Øgendahl er særdeles elsket af nordjyderne, der flittigt har købt billetter til hans tre næsten udsolgte shows i AKKC i efteråret 2024 - det er utroligt, at han har solgt så mange billetter så lang tid i forvejen.

Den store popularitet har bragt ham tilbage til Aalborg, og i foråret 2025 vender han tilbage til AKKC’s store scene i Aalborghallen med en ekstra, ekstra, ekstra omgang af onemanshowet Bad Boy.

Nationens evige elefant
Publikum kommer med på en rejse, hvor både store og små spørgsmål bliver vendt. Gennem sine ’I Dont Give A Fuck’-briller ser Mich Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

- Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde, siger Mick Øgendahl om sit nye show.

Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt bliver det sjovt!

Billetter til Mick Øgendahl – Bad Boy fredag 7. marts 2025 kl. 19.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 425-380 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566