menu

Queen Machine klar med ekstra koncert

onsdag 13. december 2023 Selvom det kun er tre uger siden, det blev offentliggjort, at Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i efteråret 2024, er billetterne allerede revet væk, og der er nu kun få billetter tilbage. Derfor er Queen Machine x Danmarks Underholdningsorkester nu heldigvis klar med en ekstra koncert i AKKC søndag 24. november 2024.

Nordjyderne kan ikke få nok af Queen Machine – og vi forstår dem godt.

Deres evne til at levere en enestående, medrivende og helt unik dedikation til Freddie Mercury og resten af Queens spektakulære univers har gjort, at de er blevet særdeles populære i hele Danmark – ja faktisk i hele verden.

Med deres enorme kærlighed og kæmpe hyldest til Queen, formår de at blæse publikum bagover, og de spiller stort set altid helt udsolgte koncerter i både ind- og udland.

Derfor var det også en stor og spektakulær nyhed, da Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester for under tre uger siden offentliggjorde en turné sammen – som selvfølgelig havde et stop i Aalborg med på tourplanen.

Men ét stop har nu vist sig at være for lidt, for allerede nu er der kun få billetter tilbage.

Heldigvis er der ingen grund til bekymring hos dem, der ikke nåede at sikre sig en billet til koncerten i AKKC, for nu er Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester klar med en ekstra koncert søndag 24. november 2024 kl. 16.

Storslået koncert i helt nyt set-up
Når Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester går på scenen til efteråret 2024, er det i et helt nyt og tidligere uset set-up med et fuldt arsenal af lysshow og spektakulære kostumer.

Et stort udpluk af Queens ikoniske sange kombineres med den symfoniske musiks storhed fra Danmarks Underholdningsorkester – et orkester, der er kendt for at bevæge sig langt væk fra den klassiske musiks komfortzone.

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer koncerter i hele landet på tværs af genrer og generationer, og de har høstet international anerkendelse og vundet adskillige priser.

Sammen er Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester klar til at give publikum en sjælden mulighed, når de ikoniske sange som Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, I Want To Break Free, We Will Rock You og mange, mange flere tages under kærlig behandling og fortolkning i nye symfoniske versioner.

Billetter til Queen Machine x Danmarks Underholdningsorkester søndag 24. november 2024 kl. 16 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 375-625 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566