menu

Dansk popduo i sin helt egen L.I.G.A 

torsdag 28. september 2023 L.I.G.A’s altid eksplosive humørbombe af energi har været kendt siden 2013, hvor de succesfuldt slog sig fast på den danske musikscene med en pop, funk, soulet og ambitiøs lyd. Nu toner de igen ned i intime rammer med et unikt akustisk setup, når de går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 28. oktober 2023.

Den danske popduo L.I.G.A drager igen rundt på en akustisk turné, hvor de skifter de energiske og dynamiske rammer ud med et unikt akustisk setup.

Publikum kan derfor se frem til intime og nærværende optrædener, når popduoen udfolder deres bagkatalog med hits som ’Skylder dig ik’ noget’ og ’Julia’ i helt friske genfortolkninger.

Der bliver også plads til duoens nye udgivelser, heriblandt singlerne ’Far’ og ’Kun for at danse’, når vokalist Nicky Russel og trommeslager Ihan Haydar igen går på den akustiske scene i AKKC’s Europahallen lørdag 28. oktober 2023 kl. 20.  

Fem stjerner  
L.I.G.A startede sin akustiske karriere i 2022 med en Danmarksturné, hvor de også lagde et smut forbi scenen i AKKC. Det akustiske koncept blev modtaget med ros fra blandt andre Nordjyske Stiftstidende, der gav koncerten fem stjerner. 

Det populære setup fremkaldte mere personlige sider af den danske duo med blandt andet sjove anekdoter, rørende historier fra deres karriere og den inspirerende baggrund bag flere af deres medrivende sange.

Nicky Russels forrygende og udtryksfulde stemme harmonerede til punkt og prikke med den yderst medlevende, dynamiske og stærkt humørsmittende Ihan Haydar bag trommerne.  

- Her – efter et væld af festlige og uden tvivl fugtige, stærkt udadvendte festival-koncerter – viser L.I.G.A med ét langt mere personlige sider af sig selv i behageligt tilbagelænede – men samtidig tændte – rammer. Men god plads til at lade hvert enkelt nummer fylde nøjagtigt dét, som det kan trække, skrev anmelder, Ove Nørhave fra Nordjyske Stiftstidende om L.I.G.A’s akustiske setup. 

Billetter til L.I.G.A i AKKC/Europahallen lørdag den 28. oktober 2023 kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 280 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566