menu

Eks-betjent holder bogrelease i Aalborg

fredag 22. september 2023 6 foredrag og tæt på 3000 publikummer i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i løbet af de sidste 2 år. Tallene taler for sig selv, og det gør navnet René Dahl Andersen også. Den tidligere undercoverbetjent har taget hele Danmark med storm. Tirsdag 14. november udgiver han sin tredje bog, og den populære nordjyde har meget bevidst valgt at udgive den ved et eksklusivt bogrelease-arrangement i AKKC samme aften.

Det sker ikke i København, men i Aalborg. René Dahl Andersen er kendt fra sine to bøger, stribevis af foredrag landet over, podcasts og ikke mindst fra TV2-programmet ’En gang narkostrømer’.

Tirsdag 14. november udgiver han sin tredje bog med titlen ’Vi er vores valg’, og meget bevidst har den tidligere undercoverbetjent med nordjyske rødder, valgt at udgive bogen ved et eksklusivt bogrelease-arrangement i Aalborgs AKKC samme aften kl. 19, hvor store personligheder fra de tidligere bøger også lægger vejen forbi.

- Jeg er bevidst om, at jeg er en bonderøv fra en lille by lidt nord for Aalborg, og jeg føler mig stadig mest hjemme i Nordjylland, selv om jeg har boet i København i mere end 25 år. I Nordjylland tager man sig bedre tid til at kigge hinanden i øjnene, og jeg nyder altid at holde foredrag i den del af landet. Man skal ikke glemme sin historie, og hvor man kommer fra. Jeg kommer fra Nordjylland, er stolt af det, og derfor vil jeg gerne dele min historie der, som det første, siger René Dahl Andersen.

På første række til det hele
Ved bogrelease-arrangementet kommer publikum endnu tættere på René Dahl Andersen end nogensinde før.

De får mulighed for at være de første til at købe og få signeret den nye bog, stille René Dahl Andersen stribevis af spørgsmål og som noget helt unikt, vil kendte navne fra den tidligere undercoveragents to første bøger også være til stede på aftenen. For eksempel kan publikum opleve Store Bjarne, Brunse og Betjenten, Mor Lene, F-16, Bing-Bang - og så har Kent Pedersen, der i sin tid var den ene halvdel af hitduoen Djämes Braun, der i 2015 kiggede på fugle, varslet sin ankomst - og Luderen Rikke, som stadig er en kærlighedshistorie.

På aftenen holder René Dahl Andersen et oplæg på scenen og tager imod spørgsmål fra publikum, og derudover vil flere af de kendte gæster også gå på scenen og dele nogle af deres historier.

Vi er vores valg
René Dahl Andersen var betjent på Vesterbro i mere end 20 år; politiets wonderboy – undercoveragenten, der kunne det meste med de fleste.

Han skabte resultater i dansk politi og ikke mindst skandale, da han i 2016 blev suspenderet, sigtet for at stjæle fra sin arbejdsplads. René Dahl Andersen var faret vild undervejs, og med fyringen fik han kun sværere ved at finde sig selv.

I sin nye bog vender René Dahl Andersen hjem til køkkenet i den nordjyske by Hørby, hvor der stadig er sol på terrassen og livretter klokken 18. Han rækker ud efter de bedste venner og drikker endelig kaffe med Store Bjarne.

René Dahl Andersens tredje bog ’Vi er vores valg’ er historien om mennesket bag narkobetjenten. En bog om, hvad René Dahl Andersen lærte af sine fejl, og hvorfor man må stå ved dem for at blive sig selv.

René Dahl Andersen har tidligere udgivet bøgerne ’Hærdet’ og ’Helhjertet’, er kendt fra sine to podcasts ’Narkobetjenten’ og ’Panser’, TV2-dokumentarserien ’En gang narkostrømer’ og stribevis af udsolgte foredrag landet over.

Billetter til René Dahl Andersen bogrelease tirsdag den 14. november 2023 kl. 19 i AKKC er i salg fra mandag 25. september kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 220 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566