menu

En aften fuld af stjernestunder

onsdag 27. september 2023 Helge Engelbrecht og bandet Neighbours tager alle deres musikalske venner med til en herlig koncert fuld af stjernestunder. Det folkekære orkester, Neighbours & Friends drager endnu en gang ud i landet for at møde publikum, og med deres nye turné, Stjernestunder 2023, indtager de Aalborg og gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 5. november.

Sidste års koncert, hvor Helge Engelbrecht fejrede både 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum, begejstrede publikum landet over. Det 17-mand store ensemble gentager derfor deres udsolgte turnésucces fra 2022 med den samme besætning, men i en opdateret og forbedret udgave til 2023.

Publikum kan derfor se frem til endnu en fest med Neighbours & Friends, når de gæster AKKC’s Aalborghallen søndag 5. november 2023 kl. 15.

Deres hidtil mest ambitiøse show
Der er masser at se frem til, når Neighbours & Friends sammen med orkestrene Guldhornene og The Silky Strings skaber musikalske stjernestunder, der sætter sig fast i hukommelsen.

Showets navn, Stjernestunder 2023, giver en forsmag på den forventningsfulde oplevelse, som venter publikum. Det nye, spektakulære show, repræsenterer det hidtil mest ambitiøse koncert- og showprojekt fra Helge Engelbrecht & Co., og der er utallige glæder i vente.

- Vi kan love en stor og stemningsfyldt aften med ”noget for øje, øre, sjæl og sind” og helt i tråd med de gældende toner i Mariehaven, lyder det fra Helge Engelbrecht, der altid glæder sig til at lægge vejen forbi det nordjyske.

Ansager byttes ud med Aalborg
I årenes løb har Neighbours & Friends skabt deres hjemmebase i Ansager på Mariehaven. Her samles dedikerede tilskuere fra både lokalområdet og andre dele af landet for at deltage i de velbesøgte koncerter, der også kan opleves i tv’et.

Til de populære koncerter spiller bandet sine dansk-sprogede sange, der bevæger sig inden for folkrock- genren, alt sammen leveret med en høj grad af musikalsk professionalisme og kendetegnet ved at være medrivende, autentiske, og folkelige kompositioner.

Publikum kan læne sig tilbage i salen og nyde en koncert fyldt med glæde og fed energi, som altid. Neighbours & Friends er klar til fyre op for festen med både nyere sange og gamle velkendte hits, når de fylder AKKC med musikalske rytmer og toner.

Billetter til Neighbours & Friends søndag den 5. november 2023 kl. 15.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 500-580 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566