menu

Et sidste portræt af den midaldrende mand

fredag 15. september 2023 Hvad bokser den midaldrende, hvide, ciskønnede mand egentlig med? Publikum kommer på en humoristisk forståelsesrejse, når still-standing-up-forestillingen I Frit Forfald gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 1. oktober 2023, hvor publikum får et indblik i, hvad der foregår i hovedet på ”ham den gamle”.

Kigger den midaldrende mand frem eller mest tilbage? Og hvordan skal livet leves fremover?

Hvad med Metoo, følelserne, børnene, vennerne, konerne, kæresterne og elskerinderne? Hvordan navigerer han, når verden handler om følelser?

Og er det ikke noget med, at kvinder gerne vil have en mand, der kan finde ud af at snakke om følelser?

Tag med på en humoristisk dannelses- og forståelsesreje ind under den halvslidte og slappe hud på den midaldrende mand, når Troels Malling, Jacob Weble og Kristian Holm Joensen går på scenen i forestillingen I Frit Forfald i AKKC’s Europahallen søndag 1. oktober 2023 kl. 20.

Egne erfaringer
Når de tre kendte skuespillere (og midaldrende mænd) går på scenen i Europahallen med deres still-standing-up-forestilling bliver det ikke kun sjovt, men bestemt også oplysende, hudløst ærligt og tankevækkende.

- Der var tre overvejende årsager til, at jeg med det samme sagde ja til at instruere forestillingen, og det var Jacob Weble, Troels Malling og Kristian Holm Joensen. Jeg har arbejdet med alle tre før gentagende gange, og vi deler samme humor og hang til poesi og melankoli. Jeg glæder mig til debatter undervejs i processen og til at indgå i et projekt, hvor alle sætter egne erfaringer på spil for at opnå det ærligste resultat af det at være i frit forfald, siger instruktøren bag forestilling, Birgitte Næss-Schmidt.

Publikum kan derfor se frem til, at de tre skuespillere kommer med historier fra deres virkelige liv, når de trækker på egne erfaringer om det at være en midaldrende mand i frit forfald.

Ikke kun for mænd
Selvom I Frit Forfald tager udgangspunkt i den midaldrende mand, er det ikke kun en sjov forestilling for manden, men også for kvinden, for de store børn, elskerinden, arbejdsgiveren eller konen, der bare gerne vil vide, hvad pokker der foregår inde i hovedet på ham ”den gamle”.

Billetter til I Frit Forfald søndag 1. oktober 2023 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 325 kr. inkl. gebyr. Forestillingen er præsenteret af Live Nation.

Billetkontor: +45 9935 5566