menu

Femstjernet comedyshow på vej til Aalborg

tirsdag 12. december 2023 Januar er både grå og kedelig – men nu har publikum mulighed for at sætte noget humoristisk kulør på den triste måned, når den verdensberømte skotske komiker Daniel Sloss kigger forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 25. januar 2024 med sit nye onemanshow CAN’T.

Daniel Sloss er en international anerkendt og prisvindende skotsk komiker, og en af de største navne inden for stand-up på verdensplan.

Han er nu klar med sit 12. onemanshow, der følger op på hans succesfulde turné ’HUBRIS’, som var forbi DR Koncerthuset med hele 2 udsolgte shows i 2022.

Der kan derfor ikke herske tvivl om, at det bliver hyldende morsomt og særdeles underholdende, når Skotlands egen internationale comedy-stjerne vender tilbage til Danmark – og denne gang også til Nordjylland, hvor han går på scenen i AKKC’s Europahallen torsdag 25. januar kl. 19.30.

Fem stjerner og anmelderros
Daniel Sloss er for nyligt blevet far, men er i fuld gang med at turnere verden rundt med onemanshowet CAN’T, som allerede har modtaget stor anmelderros fra britiske medier.

- Daniel Sloss’ show CAN’T er et fremragende show, der vil få dig til at græde af grin, samtidig med, at det får dig til at tænke over de forskellige kontroverser, der opdeler vores verden, skriver det britiske medie Broadway World om showet, som har fået fem stjerner.

Det nye onemanshow indeholder stadig Daniel Sloss’ karakteristiske kant, men rummer også en forfriskende grad af selvransagelse, hvor han formår at bringe en vis empati ind i sin til tider mørke humor.

- Det var en glæde at se sådan en visuelt overvældende præsentation: En der detonerede fornærmelsesbomber, som om det var blitz, men stadig formåede at være dybt sentimental. Det er, som om Sloss har cirkusfærdighederne som en linedanser – han balancerende på linen mellem mørke og lys, mens han dykker ned i livet, forholdene og den menneskelig lidelse, men aldrig formår at miste balancen, skriver det britiske medier Time Out om showet CAN’T, som de også har givet fem stjerner.

Billetter til Daniel Sloss – CAN’T torsdag 25. januar 2024 kl. 19.30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 410-450 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566