menu

Fiskeribranchens svar på Roskilde Festival løber af stablen i Aalborg

mandag 02. oktober 2023 I den kommende uge sætter ca. 12.000 besøgende fra hele verden kursen mod Aalborg for at deltage i den populære messe DanFish International, der er en af verdens mest betydningsfulde messer i fiskeribranchen. Aalborg kommer til at summe af liv fra 10.-12. oktober, hvor DanFish International for 28. gang afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), der endnu en gang bliver et globalt samlingspunkt.

Det er de færreste arrangementer, der tiltrækker gæster fra lande som Japan, Australien, Canada, Indien og Island. Ikke desto mindre er der mere end 50 forskellige nationer repræsenteret til DanFish International i AKKC, der er en af verdens mest betydningsfulde messer for udstyr og services til fiskerierhvervet.

Det internationale mødested danner for 28. gang ramme om et unikt forum for videndeling på tværs af landegrænser til den populære messe, hvor fiskerfællesskabet styrkes, og humøret som altid er i top.

Fokus på hygge og relationsopbygning
Thyborøn Havn er blot en af de udstillere, der benytter lejligheden til at styrke fællesskabet til kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, både under selve messen samt til deres famøse Thyborøn Aften, en festlig aften der markeres med hygge og live musik på Zwei Grosse Bier Bar. Aftenen har en lang tradition bag sig og fejrer hele 20-års jubilæum.

- For os handler DanFish International primært om relationsopbygning. Det er her, vi virkelig styrker vores relationer til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Vores hyggelige tradition med Thyborøn Aften, der finder sted i forbindelse med messen, illustrerer, hvor godt et samarbejde vi har med både de nationale og internationale gæster. Folk glæder sig altid til at være en del af Thyborøn Aften, uanset om de kommer fra Thyborøn, Holland eller Norge, fortæller Tine Jensen Le Breton, Head of Sales and Marketing hos Thyborøn Havn.

Kæmpe mobilhal i Kildeparken
Der er en næsten halvtreds år lang tradition bag DanFish International, der gennem årene har vokset sig så stor, at AKKC’s i forvejen store messeareal bliver udvidet med en kæmpe mobilhal på 4.000 kvadratmeter i Kildeparken, så der er plads til de mange udstillere og deltagere, der valfarter til Nordens Paris for at tage del i messen.

Det er ikke kun AKKC, der summer af liv i løbet af de tre messedage. Aalborgs hotelkapacitet, restauranter og offentlige transport udnyttes til fulde af de mange tusinde besøgende, der kommer fra nær og fjern for at deltage i messen, der byder på tre dage med højt humør og god stemning – en slags Roskilde Festival for fiskerfællesskabet.

DanFish International har stor betydning for Aalborg, da messen har en direkte afledt effekt på byen på minimum 39.000.000 kr., det skyldes blandt andet, at størstedelen af byens hotelværelser er fuldt booket i forbindelse med messen.

DanFish International finder sted tirsdag 10. oktober til og med torsdag 12. oktober 2023 i Aalborg Kongres & Kultur Center. For yderligere information om messen kontakt Head of Sales & Expos, Else Herfort, på tlf. +45 9935 5518. Læs mere på www.danfish.com.

Billetkontor: +45 9935 5566