menu

Fortryllende irsk danseshow med jubilæum

mandag 24. april 2023 Det irske danseshow Rhythm of the Dance kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 6. april 2024 med et storslået 25-års jubilæumsshow, der tager publikum med på en musikalsk og imponerende keltisk rejse.

Det er musikalsk, det er dans til perfektion, det er irsk. The National Dance Company of Ireland er tilbage med det verdensomspændende show Rhythm of the Dance, der byder på eventyrlig underholdning i høj klasse og med en utrolig grad af perfektion.

Rhythm of the Dance kan ovenikøbet fejre 25-års jubilæum i 2024, og derfor bliver showet, der gæster AKKC’s store scene lørdag 6. april 2024 endnu mere særligt.

Rhythm of the Dance er det længst kørende irske danseshow i verden, og fans verden over vender retur gang på gang. Showet består af en gruppe prisvindende dansere, der på tælling flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist, mens de forbliver i formation.

På scenen bliver de bakket op af livemusik og -sang i den bedste keltiske stil. Musikerne mestrer forskellige instrumenter som fløjter, guitar og trommer, og de sørger for at få publikum i salen til at klappe og stampe i takt til de fornøjelige, irske toner.

En rejse gennem Irlands historie
Rhythm of the Dance er en rejse gennem Irlands historie – fra de gamle myter og legender til den moderne og urbane nutid. Dansen gengiver på samme måde en rejse fra den oprindelige irske dans, der har dannet fundamentet for al irsk dans, og frem til den nye moderne.

Musik og dans er kombineret med en unik lyssætning og smukke kostumer, som er med til at gøre det hele til en storslået oplevelse.

Rhythm of the Dance er ikke kun populært verden over – det er også særdeles populært i Aalborg. Det bliver intet mindre end 9. gang, The National Dance Company of Ireland går på scenen i Aalborghallen med showet.

Første gang var tilbage i 1999, og sidenhen har det nordjyske publikum elsket et gensyn med det populære irske danseshow. Nu får de altså også muligheden for at se det storslåede jubilæumsshow lørdag 6. april 2024.

Billetter til Rhythm of the Dance lørdag 6. april 2024 kl. 20.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 345-480 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Early Birds sparer 50 kr. pr. billet de første 14 dage af billetsalget.

Billetkontor: +45 9935 5566