menu

Fuld hammer: FABRÄK og MAS vælter Drivhuset

torsdag 19. oktober 2023 Loftet løfter sig og gulvet bliver glødende hedt, når FABRÄK og MAS fyrer op under ”lille fredag” i Drivhuset torsdag 16. november. Drivhuset bliver som altid åbnet med brætspilslounge fra kl. 16, efterfulgt af fællesspisning og koncert – som denne gang er stående.

Det er nogle af de hotteste navne på den danske musikscene lige nu. Publikum kan forvente en højenergisk koncert med den fremadstormende rapper MAS, der bliver stærkt efterfulgt af den punkede undergrundsduo FABRÄK, der går på scenen som aftenens hovednavn torsdag 16. november i Drivhuset.

De er kommet for at lave ravage
FABRÄK består af to gutter, hvor den ene halvdel er formet af Ungdomshuset-punk og Christiania-rap, mens den anden har været Østeuropa rundt med et smadret metalband.

I foråret 2023 var duoen på deres største turné til dato, som fik fem stjerner fra blandt andre Soundvenue og GAFFA.

- De (FABRÄK) er ikke kommet for at levere skønsang eller for at blæse publikum bagover med god lyd og teknisk formåen. De er kommet for at lave ravage. For at give dansk musik nogle tiltrængte ridser i lakken, siger Soundvenue om FABRÄK.

Det er længe siden, der har været en følelse af oprør på den danske musikscene, men det vil punkrap-duoen lave om på – for de er kommet for at blive set og hørt.

Symbol for en ny generation
Hiphopkunstneren MAS adskiller sig fra resten af hiphop-flokken. Han har en evne til at blande rå følelser med et tungt bounce, hårde rap-bars med en blød klaverkomposition og en konstant veksling mellem en lækker vokal og velskrevne flows – samtidig med at han holder fast i sin autenticitet.

Musikmagasinet Bands of Tomorrow, der har sit fokus på up-coming musik i hele Norden, kaldte MAS for ’en fremadstormende rapper i centrum, som symbol for en generation af sårbare lyrikere’.

Ifølge MAS er der altid noget at tale om, og altid noget at komme ud med. Der er altid en historie at fortælle – og den historie er omdrejningspunktet for hans musik.

Billetter til Drivhuset – FABRÄK og MAS torsdag 16. november 2023 kl. 18 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og inkluderer lounge, fællesspisning og billet til koncerten med ståpladser. 

Billetkontor: +45 9935 5566