menu

Hvem løber med sejren – Danmark eller Skotland?

tirsdag 22. august 2023 Dansk Pro Wrestling kommer endnu en gang forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med et højtflyvende og hårdtslående wrestlingshow og performance af vildeste skuffe. Den store fight, Danmark mod Skotland, gæster AKKC søndag 10. september kl. 14.

Er du til kæmpe muskler, vilde kostumer og voldsomme akrobatiske stunts? Når Dansk Pro Wrestling bringer kampen, Danmark mod Skotland, med nogle af Danmarks bedste wrestlere, vil man kunne opleve alt det gode, som et wrestlingshow bør indeholde.

Der vil være wrestlingkampe i højt tempo og så hårdtslående, at det giver genlyd i publikumsrækkerne og breder sig ud i publikum, hvor man må flytte sig for at undgå de vilde wrestlere.

Danmark (DPW) vs. Skotland (PBW)
Det danske forbund Dansk Pro Wrestling blev oprettet i 2004 og har sidenhen kun vokset sig større og bedre. Dansk Pro Wrestling har samarbejdet med det skotske forbund Premier British Wrestling de sidste 13 år, men nu er det tid til at finde ud af, hvem der er bedst.

Så bliver det Danmark eller Skotland, der hiver sejren hjem? Det finder vi ud af søndag 10. september i AKKC.

Hvad er wrestling?
Wrestling er én af de største performances inden for teaterverdenen. Wrestling er nemlig ikke bare en brydekamp mellem to hårdtpumpede muskelbundter, men er en gennemført performancekunst og underholdning, der kombinerer idræt og scenekunst.

Akrobatiske stunts og vilde kostumer kommer til sin ret, når wrestlerne fortæller en historie i de tempofyldte kampe.

- Wrestling er ligesom at gå ind og se en film. Man lever sig ind i det, mens man ser det. Publikum er en meget vigtig del af et wrestlingshow, fortæller manden, der står bag Dansk Pro Wrestling, Kim ”Chaos” Tinning.

Som publikum bliver man nemt grebet af stemningen og bliver en del af forestillingen, da wrestling er et totalteater, hvor alle i salen spiller en vigtig rolle med og for hinanden.

Publikum opfordres til at heppe og tilsvine de forskellige wrestlingkarakterer, alt imens de finder det afskyeligt eller glædeligt, når dommerne gør deres bedste i at dømme, om deres wrestler er vindere eller tabere.

Man kan glæde sig til at blive berørt i følelsesregisteret, når man kommer til wrestling. Wrestling er for alle aldersgrupper og køn, dog anbefales det, at man skal have sine forældre med, hvis man er under 13 år.

Billetter til Dansk Pro Wrestling søndag d. 10. september 2023 kl. 14:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er for voksne 160 kr. inkl. gebyr, for børn (u. 18 år) 95,- inkl. gebyr og for familie (2 børn og 2 voksne) 380,- inkl. gebyr. Familiebilletten købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 9935 5566.

Billetkontor: +45 9935 5566