menu

Keld og Hilda takker af hånd i hånd… for sidste gang

onsdag 29. november 2023 Nordjyderne kan se frem til at opleve dansktoppens ukronede konge og dronning, når den legendariske duo, Keld og Hilda, tager afsked med den danske underholdningsscene med deres helt nye musikalske og topunderholdende talkshow i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 9. marts 2025.

Det bliver en helt særlig eftermiddag, når Keld og Hilda siger farvel og tak til deres trofaste fans efter mere end 100 år (sammenlagt) på landevejen. Deres nye talkshow tager publikum med på en imponerende rejse, hvor de sammen vil løfte sløret for deres livshistorie, helt fra deres allerførste møde til i dag.

Rørende anekdoter om op- og nedture
Publikum kan se frem til en unik eftermiddag fyldt med rørende anekdoter, hvor Keld og Hilda inviterer os med bag kulissen på deres største succeser, karrierens op- og nedture, ind i turbilen og med hjem i privaten.

For hvordan gik det egentlig til, da de to mødte hinanden i folkeskolen? Hvad fik Hilda overtalt til at komme med på landevejen, og hvordan er Keld og Hilda, når scenelyset slukkes? Alt det bliver vi meget klogere på, når det kendte par indtager AKKC med deres talkshow 9. marts 2025.

Derudover kan publikum selvfølgelig også glæde sig til at nyde et genhør med Keld og Hildas største hits, såsom ”Disco Tango”, ”Krøller eller ej”, ”Ved landsbyens gadekær” og mange flere.

Kort fortalt bliver det en eftermiddag fyldt med nostalgi og musikalske højdepunkter, der vil sende publikum direkte tilbage til tidens gyldne øjeblikke.

En musikalsk rejse
Showet vil blive styret af den erfarne talkshowsvært, Lukas Birch, der tidligere har rejst landet rundt med sine talkshows og interviewet en imponerende række gæster, herunder Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Kandis-Johnny, Mette Blomsterberg og mange flere.

Lukas Birch ser frem til at byde velkommen til en uforglemmelig eftermiddag i selskab med Keld og Hilda, når de sammen tager os med på en musikalsk rejse gennem deres enestående karriere.

Billetter til Keld og Hilda – Hånd i hånd… for sidste gang i AKKC/Aalborghallen søndag 9. marts 2025 kl. 16, er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 290-410 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566