menu

Klein retur med Verdens farligste dyr

mandag 12. juni 2023 Sidste år var der totalt udsolgt. Nu vender landets allerstørste naturnørd Sebastian Klein endelig retur til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med vilde fortællinger om verdens farligste dyr. Det sker lørdag 13. januar.

Sebastian Klein er underholdende for både børn og voksne, og han har en viden om dyr som ingen andre. Da han gæstede AKKC sidste år, var showet bankende udsolgt lang tid før, han gik på scenen, og derfor byder AKKC ham nu velkommen med showet om verdens farligste dyr endnu en gang.

Det sker lørdag 13. januar kl. 10.30, hvor der ovenikøbet også vil være mulighed for at møde ham.

Sebastian Klein fortæller i showet ”Verdens farligste dyr” en god samling af historier om de dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Det er både tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner, der er på spil.

Men fortvivl ej, han deler også gode råd ud, så man er forberedt, hvis man en dag står overfor et af de farlige dyr! Sebastian Kleins energiske og stærke indlevelse kan ikke andet end at smitte af på både store og små.

I 2015 skrev han bogen Verdens 100 Farligste Dyr. Bogen blev en kæmpe succes, og Sebastian Klein har lige siden holdt en lang række foredrag om bogen – og ikke mindst dyrene i den.

Med sin ekspertise i at formidle sjove og fascinerende fortællinger tryllebinder han publikum, når han fortæller om de mange dyr, der kan være farlige for mennesker og viser spændende klip af vilde situationer, hvor mennesker angribes af dyr.

Vild viden i børnehøjde
Som en af Danmarks førende naturformidlere formår Sebastian Klein gang på gang at bringe sin vilde viden om dyr ned i børnehøjde, hvilket gør showet særligt velegnet til folkeskoleelever.

Der er garanti for fabelagtig og ikke mindst lærerig underholdning for både børn og voksne, når han endnu en gang rammer AKKC i det nye år.

For de fleste børn er Sebastian Klein et kendt ansigt, som de med garanti har stødt på før – enten i fjernsynet eller i bøgernes verden. Han har en lang karriere bag sig, blandt andet tv-vært på DR Ramasjang og har desuden medvirket i et hav af børneprogrammer, såsom Naturpatruljen, Dyr på hjernen og Kære Sebastian.

Billetter til Sebastian Klein – Verdens Farligste Dyr i Aalborg i AKKC/Europahallen 13. januar 2024 kl. 10.30 sælges fra onsdag 14. juni kl. 10 og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 170 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566