menu

Linda P til Ålleren med Slutty Mary

tirsdag 18. april 2023 Linda P er tilbage, som du kender hende! Det er jokes, det er ren standup, og det er som sædvanligt en tand for meget. Med sit nye show ’Slutty Mary’ indtager Linda P Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 19. april 2024.

Er det okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener Linda P det, når hun siger, at hun ikke er bitter over at være alenemor?

Linda P er en af Danmarks mest kendte kvindelige komikere, og hun er i sin hidtil bedste form, når hun drager på turné landet over med sit nye show Slutty Mary i foråret 2024. Heldigvis kommer hun også en tur forbi Aalborg, hvor hun indtager AKKC’s store scene fredag 19. april 2024 kl. 20.30.

Slutty Mary bliver Linda P’s 6. show i rækken af populære og anmelderroste oneman-shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Senest var hun aktuel med showet Sabotagehunger i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla på baggrund af netop det show.

Den danske standup-komiker, manuskriptforfatter og skuespillerinde, blev kendt på den danske comedy scene tilbage i 2004, hvor hun fik en 2. plads til DM i Standup. Sidenhen har hun medvirket i utallige tv-programmer som Skråplan, Hvor fanden er Herning? og Det Alt for Store Linda P Show og film som Sorte Kugler og Winnie og Karina. I 2021 medvirkede Linda P i den 5. sæson af underholdningsprogrammet Stormester med Lasse Rimmer og Mark le Fevre på TV2, hvor hun var en del af et stærkt deltagerhold med Jonas Mogensen, Tobias Rahim, Simon Talbot og Sofie Kaufmanas.

Senest Linda P gæstede AKKC var i oktober 2022, hvor hun indtog scenen i Aalborghallen til Comedy Ballroom sammen med Andreas Bo, Lasse Madsen, Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm. Til næste år bliver det altså Linda P solo på scenen med Slutty Mary, og publikum kan allerede godt begynde at glæde sig.

Billetter til Linda P – Slutty Mary fredag 19. april 2024 kl. 20.30 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 290-340 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566