menu

Mal Aalborg rød med dansktoppens dronning

torsdag 14. september 2023 Så er det frem med penslen, for nu er den legendariske sangerinde Birthe Kjær & Feel Good Band klar til at male byen rød endnu en gang. Og publikum har igen mulighed for at skråle med på alle de gode klassikere, når den folkekære sanger gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 1. oktober.

Hvis der er nogen, der kan skabe en fest, så er det Birthe Kjær. Hun har Danmarks måske mest folkelige og elskede sangstemme, og nu får nordjyderne endnu en gang mulighed for at nyde den, når hun går på scenen i Aalborghallen søndag 1. oktober kl. 16 sammen med sit band.

Birthe Kjærs popularitet er stadfæstet i det nordjyske, for i skrivende stund har hun allerede solgt over 1100 billetter til koncerten i Aalborg, og billetsalget er fortsat sprudlende.

Til koncerten i Aalborg får hun selskab af det 9-mand store Feel Good Band, der består af en rytmegruppe, 3 blæsere og 2 korpiger under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.

Sammen med det dygtige band vil hun synge forskellige medleyer sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix-sange.

Og det bliver en helt specielt koncert denne gang, for der er noget stort at fejre. Birthe Kjær fyldte nemlig 75 år den 1. september, så publikum får nu lov til at fejre hendes fødselsdag sammen med hende. HURRA!

50 år på bagen og 421 indspillede sange
Birthe Kjær er elsket af det brede danske land, og med hendes smittende glæde og uimodståelige charme samler hun alle, unge som gamle, når hun går på scenen med de gode gamle hits som Vi maler byen rød, Pas på den knaldrøde gummibåd, Sommer og sol, Arrivederci Franz, Tennessee Waltz og mange flere.

Med over 50 år på bagen og 421 indspillede sange har hun noget af et repertoire at vælge mellem – der bliver desværre ikke plads til alle sangene til koncerten, men den bliver til gengæld propfyldt med alle de største.

Mon ikke publikum er klar til give hinanden og Birthe Kjær den vildeste fest med musikalske højdepunkter fra hendes lange karriere.

Billetter til Birthe Kjær & Feel Good Band søndag den 1. oktober 2023 kl. 16.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 250-400 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566