menu

Malte Ebert til Aalborg med nyt show

søndag 29. oktober 2023 Malte Ebert er til næste år klar med et helt nyt musikalsk show, hvor han endnu en gang blander sine talenter indenfor skuespil, musik og gode historier – og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen, når han går på scenen med showet Gennemsnitsdansker i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 9. november 2024.

Malte Ebert må siges at være en af Danmarks største entertainere lige nu. I foråret 2023 optrådte han for mere end 14.000 mennesker med et stort, musikalsk show, som trak på genrer som comedy, talkshows og sitcoms.

Nu gør han det hele igen, men denne gang med et helt nyt show – et show, der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser.

Når den folkekære sanger og sangskriver fra Vejle går på den store scene i AKKC’s Aalborghallen lørdag 9. november 2024 kl. 21 med showet Gennemsnitsdansker, kan publikum se frem til noget at grine af og blive rørt over.

Vi har alle sammen gode historier 
Malte Ebert er en blanding af en seriøs musiker, der bliver spillet i radioen og en gøgler, der står på de skrå brædder. Han hviler i alt, hvad han rummer og de forskellige tangenter, han har – og det er netop dét, der danner grobund for hans nye show. 

- Det gav mig også en masse tanker på, hvem vi er som mennesker, og hvem vi stræber efter at være. Og det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Det har jeg i hvert fald tænkt mig at finde ud af. Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik, siger Malte Ebert om showet.

Fra Gulddreng til hyldestsang for Dronningen 
Malte Ebert må siges at have prøvet lidt af hvert i sin musikalske karriere, som både har været uforudsigelig, selvironisk og storslået.

Han slog igennem i 2016 som Gulddreng, et popfænomen, der senere skulle vise sig at være en fiktiv karakter, og som ”blev lagt i graven” i 2018. Herefter fortsatte Malte Ebert sin musikkarriere i eget navn.

I 2021 medvirkede Malte Ebert i tv-programmet Toppen af Poppen. Han genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldsang – EM-hittet Helt Sikker.

Hans musikalske karriere fortsatte med hastige skridt ind i 2022 med udgivelsen af Hvor Blev Du Af?, som han sang til børnenes MGP, hyldestsangen Kalde Dem For Du til Hendes Majestæt Dronningen, hitsangen Kun Med Dig, som var en del af programserien Min Sang Til Danmark, og titelsangen til årets julekalender Julehjertets Hemmelighed.

Derudover blev Gulddreng samme år udstillet på Nationalmuseet og Malte Ebert udgav Den (u)officielle VM-sang, som hele Danmark sang med på under VM-slutrunden i Qatar.

Den populære stjerne spillede samtidig udsolgte koncerter i hele landet. Han sluttede året af med at udgive balladen Måske Til Næste År.  

I 2023 har karrieren budt på en stor forårsturné og mere end 20 klassiske festivalshows på blandt andet Nibe Festival, Jelling Festival, Smukfest og Fredagsrock i Tivoli.

Billetter til Malte Ebert – Gennemsnitsdansker i AKKC/Aalborghallen lørdag d. 9. november 2024 kl. 21 går i salg onsdag d. 1. november 2023 kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 330-455 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study. 

Billetkontor: +45 9935 5566