menu

Midaldrende mænd er i frit forfald

onsdag 10. maj 2023 Den midaldrende mand er trængt på alle parametre – køn, alder og anvendelighed. Forestillingen I frit forfald tager publikum med på en humoristisk forståelsesrejse ind under den halvslidte hud, når den gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 1. oktober.

Hvordan navigerer den midaldrende mand, når verden handler om følelser? Når børnene bliver voksne, eller konen bliver til en eks? Er der rejsningsproblemer, og er håret der stadig? Hvad med MeToo, topformen og vennerne? Hvem vil han gerne være? Og hvor har han lagt læsebrillerne?

Publikum inviteres i forestillingen ’I frit forfald’ med på en humoristisk forståelsesrejse ind under den halvslidte hud – før det er for sent – når Troels Malling, Jacob Weble og Kristian Holm Joensen går på scenen i AKKC’s Europahallen søndag 1. oktober kl. 20. 

Nyskrevet forestilling 
Det er en række kendte ansigter, der står både på og bag scenen i den nyskrevne forestilling. De seneste tre år har skuespillerne Troels Malling, Kristian Holm Joensen og Jacob Weble arbejdet på I frit forfald ved blandt andet at mødes til såkaldte ’sessions’, hvor de har tvunget sig selv til at åbne op overfor hinanden, og intet emne har været forbudt.

Dertil har de talt med andre mænd, kvinder og børn – og googlet. De tre herrer bakkes op af et hold stærke kvinder i kulissen bestående af blandt andre Lise Baastrup som manuskriptkonsulent, instruktør Birgitte Næss-Schmidt og scenograf Kirsten Brink.

Forestillingen bliver produceret af Live Nation, og har premiere på Aveny T i København til september, før den drager på turné rundt i landet. 

Tre midaldrende mænd i hovedrollerne 
På scenen står de tre kendte skuespillere Troels Malling, Kristian Holm Joensen og Jacob Weble. Troels Malling har været ansat på Aalborg Teater, og er kendt fra tv-satire som Krysters Kartel og en lang række film og tv-serier som Kunsten at græde i kor, Så længe jeg lever og Badehotellet.

Kristian Holm Joensen spiller oftest komiske og poetiske teaterroller. Han har blandt andet spillet med i Vinden i Piletræerne, Prins Hamlet og Den Gerrige.  

Jacob Weble har spillet både hoved- og biroller på blandt andet Folketeatret, Aalborg Teater, Nørrebro Teater og Svalegangen. På tv er han kendt som ’Pivert’ i tv-serién Klovn, og derudover skriver han dramatik, tv-dramatik og revytekster. 

Nu danner de tre kendte skuespillere en trio af midaldrende mænd, når de går på scenen med I frit forfald, der både er en sjov fortælling til det mandlige publikum, men som med sikkerhed også vil underholde kvinderne i salen. 

Billetter til I frit forfald søndag 1. oktober 2024 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 325 kr. inkl. gebyr. Early Bird rabat på 50 kr. pr. billet de første 14 dage.

Billetkontor: +45 9935 5566